• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Isle of Man TT!
Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στο τεύχος #33 του MotoGP World!
MOTOGP WORLD 10/06/2012 - 00:17

Ένα πολύ ωραίο και ολοκληρωμένο αφιέρωμα στο Isle of Man TT θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε στο τεύχος 33 του περιοδικού MotoGP World, που κυκλοφορεί στα περίπτερα!

 

Την αρχή κάνει ένα εισαγωγικό άρθρο στην ιστορία του πιο επικινδύνου αλλά και συναρπαστικού αγώνα μοτοσυκλετών στον κόσμο! Διαβάστε για ποιο λόγο προτιμήθηκε το αυτοδιοίκητο νησί του Isle of Man για την διεξαγωγή αγώνων (πρώτα αυτοκινήτων και στην συνέχεια μοτοσυκλετών), την διαδρομή και τις ιδιαιτερότητές της, τα μεγάλα ονόματα-θρύλους όλων των εποχών, αλλά και τις φυσικές ομορφιές του όμορφου και ήσυχου επαρχιακού αυτού θερέτρου…!

 

Στην συνέχεια, βυθιστείτε στη μαγευτική περιγραφή του συνεργάτη μας Mat Oxley – νικητής του συγκεκριμένου αγώνα – ο οποίος επάνω σε μια MV Agusta, κάνει ένα γύρο στην πιο επικίνδυνη αγωνιστική διαδρομή στον κόσμο, σε μια διαδρομή που περισσότεροι από 200 οδηγοί έχουν χάσει την ζωή τους κι όμως χιλιάδες κόσμου και αναβατών συρρέουν κάθε χρόνο, μαγεμένοι από τις προκλήσεις του συγκεκριμένου αγώνα.

 

Τέλος, στο αφιέρωμα του περιοδικού μας, θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε μια αποκλειστική συνέντευξη, με δυο από τους πιο επιτυχημένους αγωνιζομένους στο Isle of Man TT: τον John McGuiness και τον Ian Hutchinson! Οι δυο τους έχουν σημειώσει – μαζί – 25 νίκες στον θεσμό, τα τελευταία 13 χρόνια, και μιλούν για τις τελευταίες εξελίξεις στο Νησί αλλά και για τον τρόπο που μυήθηκαν στον απίστευτα γοητευτικό και συνάμα πιο επικίνδυνο, αγώνα μοτοσυκλέτας στον κόσμο!


Παρακάτω απολαύστε και ένα βιντεάκι με highlights από τους αγώνες στο Νησί!

 

Επόμενο άρθρο »

O Stoner στο 34ο MOTOGP WORLD

« Προηγούμενο άρθρο

Τρομερές αναλύσεις στο #33 του MOTOGP WORLD

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα