• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Stoner στο 34ο MOTOGP WORLD
Συνέντευξη με αναφορά ακόμη και στην οδήγηση της Ducati
MOTOGP WORLD 06/07/2012 - 20:57

H καταπληκτική συνέντευξη του Casey Stoner είναι το highlight του 34ου τεύχους του περιοδικού MOTOGP WORLD, το οποίο κυκλοφόρησε σήμερα στα περίπτερα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. 

Ο Αυστραλός δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής, μιλάει για τον κύριο λόγο της αποχώρησής του από τους αγώνες, αλλά και για πολλά άλλα θέματα. Αναφέρεται ακόμη και στο μοναδικό τρόπο που οδηγεί την Ducati και εξηγεί το πως το κάνει...

 

Εκτός από αυτό το θέμα, ανάλυση των τριών τελευταίων αγώνων, συμπεριλαμβανομένου του Assen! Διαβάστε αυτά που δεν φαίνονται στην τηλεόραση και μπείτε ακόμη πιο μέσα στα πράγματα με άρθρα για τα λάστιχα του MotoGP.

Αλλά και αποστολή στο Misano για τον αγώνα των SBK και συνέντευξη πάνω στο θέμα των ελαστικών της Pirelli με τον Giorgio Barbier, τον Διευθυντή της Ιταλικής εταιρίας!

Ο 2ος Αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας, είναι ένα ακόμη από τα θέματα του τεύχους.

 

Στο ένθετο “On The Road”, εκτός από τα τελευταία νέα της αγοράς, τεστ της Kawasaki Versys 1000, αλλά και αποστολή στην Ρώμη, για την οδήγηση της νέας Vespa που καταναλώνει λιγότερο από 2 λίτρα στα 100 χλμ!

Βέβαια δεν θα μπορούσε να λείπει η καθιερωμένη φωτογράφηση των gadget της αγοράς, με τα καλοκαιρινά ρούχα και τα λάστιχα μόνο να ντύνουν το paddock girl του μήνα!

 

Αυτά και άλλα πολλά είναι τα θέματα του τεύχους #34, που αξίζει να έχεις στη βιβλιοθήκη σου!!

 

Επόμενο άρθρο »

Κυκλοφόρησε το 35ο MOTOGP WORLD

« Προηγούμενο άρθρο

Isle of Man TT!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα