• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
UK Moto3 ΕΔ2: Δυνατός ο Cortese!
Ανώμαλη προσγείωση στο στεγνό: 26ος ο Σίσσης
Νέα 15/06/2012 - 17:13

Οι συνθήκες βελτιώθηκαν αρκετά στην Αγγλία, με την πίστα να είναι αρκετά στεγνή για τα δεύτερα ελεύθερα, όπου ο Sandro Cortese σημείωσε τον καλύτερο χρόνο με 2.19.063, όντας πάνω από 3/10 πιο γρήγορος από τον δεύτερο Vazquez. Το στεγνό βοήθησε όλους τους αναβάτες να ρίξουν σημαντικά τους χρόνους τους και ο Fenati βρήκε τον ρυθμό του και σκαρφάλωσε στην 3η θέση, λίγο κάτω από μισό δευτερόλεπτο διαφοράς από τον πρώτο!

 

Ο Alex Rins βρέθηκε στην τέταρτη θέση της κατάταξης, μπροστά από τον Maverick Vinales, ο οποίος θα προσπαθήσει να μειώσει την διαφορά του από τον Cortese αυτό το Σ/Κ. Ο Danny Kent – ο αναβάτης που σημείωσε τον καλύτερο χρόνο το πρωί στο βρεγμένο – πλασαρίστηκε στην 6η θέση της λίστας.

 

Η έβδομη θέση πήγε στον Louis Rossi, ενώ 8ος φιγουράρει ο Luis Salom. Την δεκάδα συμπληρώνουν ο Γάλλος Masbou και ο Alberto Moncayo. Να σημειώσουμε ότι οι πρώτοι 9 αναβάτες έχουν διαφορά μεταξύ τους λιγότερη του ενός δευτερολέπτου, κάτι που προμηνύει ιδιαίτερα συναρπαστικό αγώνα την Κυριακή!

 

Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου καλά για τον Θανάση, στα απογευματινά ελεύθερα. Ο οδηγός της Red Bull KTM Ajo φαίνεται ότι δεν δούλεψε όσο έπρεπε το set-up στο στεγνό και η εκπληκτική του εμφάνιση το πρωί δεν συνοδεύτηκε από ανάλογη απόδοση το απόγευμα. Ο Έλληνας οδηγός έμεινε χαμηλά, στην 26η μόλις θέση, σημειώνοντας στον ταχύτερό του γύρο, τον τελευταίο, 2.22.528 μένοντας σχεδόν 3.5 δευτερόλεπτα μακριά από την κορυφή. Αναμένουμε την συνέχεια και θα παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τις “διαθέσεις” του καιρού στο Silverstone!

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο κάτω μέρος της σελίδας

 

Επόμενο άρθρο »

UK ΕΔ2: Ο Stoner δυνατός στο στεγνό

« Προηγούμενο άρθρο

Το MotoGP κοντά στους Riders for Health

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα