• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Spies δηλώνει παρών στο Silverstone!
Ο αέρας και το μπροστινό, τα προβλήματα του Lorenzo
Νέα 15/06/2012 - 20:16

Παρά την πτώση του το πρωί, ο Spies έδειχνε αποφασισμένος και πήρε αμέσως το προβάδισμα το απόγευμα, καθώς ο ήλιος έκανε δειλά-δειλά την εμφάνισή του! Ο Τεξανός απολάμβανε την πρώτη θέση για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, καταλήγοντας δεύτερος πίσω από τον Stoner αλλά με πολύ μικρή διαφορά: 0.034 δευτ!

 

Ben Spies: «Σήμερα τα πήγαμε καλά, αν και δεν κάναμε ιδανική αρχή το πρωί, με την πτώση που είχα! Είμαι όμως αρκετά ευχαριστημένος, ακόμα και το πρωί – με την βροχή – ένιωθα πολύ άνετα πάνω στην μοτοσυκλέτα μου! Το απόγευμα είχαμε μια καλή στεγνή διαδικασία, πράγμα χρήσιμο στην περίπτωση που ο αγώνας διεξαχθεί σε αντίστοιχες συνθήκες. Η μοτοσυκλέτα δουλεύει πραγματικά πολύ καλά! Παρά τον δυνατό αέρα, καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε το μεγαλύτερο διάστημα του 45λεπτου και ήμασταν αρκετά γρήγοροι στο τέλος!»

 

Ο πρωτοπόρος του Πρωταθλήματος, Jorge Lorenzo, εργάστηκε με τους μηχανικούς του για να βελτιώσουν την αίσθησή του με το μπροστινό, πράγμα αρκετά περίπλοκο με τον περίεργο Αγγλικό καιρό! Το βρεγμένο πρωινό, ακολούθησε η σχεδόν στεγνή απογευματινή διαδικασία, αλλά με την παρουσία ισχυρού ανέμου! Τελικά, ο Ισπανός της Yamaha ολοκλήρωσε στην 7η θέση, 0.697 δευτ. από την κορυφή!

 

Jorge Lorenzo: «Ήταν ωραία που είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε την μοτοσυκλέτα στο βρεγμένο το πρωί, καθώς πιθανότατα τέτοιες συνθήκες να έχουμε και στον αγώνα. Το απόγευμα είχαμε πολλά προβλήματα με τον άνεμο… δεν αισθάνομαι ακόμα τόσο άνετα, ειδικά στην ευθεία… πρέπει να λύσουμε ένα θέμα με το μπροστινό, ώστε να είμαστε πιο γρήγοροι. Θα δούμε αύριο, εύχομαι να βελτιωθούμε αρκετά!»

 

Επόμενο άρθρο »

Δυνατή αρχή για τον Stoner!

« Προηγούμενο άρθρο

Εκτός αγώνα ο Abraham!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα