• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δυνατή αρχή για τον Stoner!
Μαθαίνει την πίστα ο Pedrosa
Νέα 15/06/2012 - 20:55

O καιρός και τα τερτίπια του έπαιξαν σημαντικό ρόλο και στα δυο ελεύθερα σήμερα, με τον Stoner και τον Pedrosa να ολοκληρώνουν στην 4η και 7η θέση, αντίστοιχα, το πρωί! Το απόγευμα, μια σύντομη ξαφνική βροχή, εμπόδισε τους οδηγούς της μεγάλης κατηγορία να εκμεταλλευτούν πλήρως την όλη διαδικασία. Ο Stoner, με μόλις 10 γύρους, κατάφερε να σημειώσει τον καλύτερο χρόνο – 2.04.791 – με τον Pedrosa να βρίσκεται 0.8 δευτ. πίσω από τον ομόσταυλό του!

 

Casey Stoner: «Δεν μάθαμε πολλά σήμερα. Το πρωί προσπαθήσαμε να κατανοήσουμε καλύτερα την μοτοσυκλέτα στο βρεγμένο, αλλά καθώς η πίστα σταδιακά στέγνωνε, ήταν δύσκολο να συγκεντρώσουμε χρήσιμα δεδομένα. Περίπου το ίδιο συνέβη και το απόγευμα, βγήκαμε έξω για λίγους γύρους και άρχισε να βρέχει, πράγμα που μας κατέστρεψε το μεγαλύτερο μέρος των ελεύθερων. Δυσκολευτήκαμε με την μοτοσυκλέτα κι έτσι μπήκαμε μέσα για μερικές αλλαγές, που μας πήρε αρκετό χρόνο και γι’ αυτό δεν ολοκληρώσαμε πολλούς γύρους. Αυτός ο αέρας κάνει τα πράγματα περίπλοκα και θα ήταν ωραία να είχαμε καλό καιρό αύριο… το θέμα με το chattering έχει βελτιωθεί λίγο, αλλά πρέπει να το τσεκάρουμε και αύριο σε πιο σταθερές συνθήκες»

 

Dani Pedrosa: «Ήταν δύσκολη ημέρα για εμένα, μιας και πέρασε αρκετό διάστημα από τότε που ήμουν εδώ και την ένιωθα σαν καινούργια πίστα! Και τα δυο ελεύθερα τα αντιμετώπισα σαν τεστ, προσπαθώντας να μάθω τις ταχύτητες, τις γραμμές στις στροφές, τα σημεία φρεναρίσματος και να βρω τα σημεία χαμηλής πρόσφυσης. Τώρα πρέπει να εξετάσω όλα τα σημερινά δεδομένα στο μυαλό μου και να βελτιωθώ αύριο, συνηθίζοντας λίγο περισσότερο την πίστα. Το απόγευμα χρησιμοποιήσαμε το νέο ελαστικό της Bridgestone, το μαλακό λόγω των συνθηκών έξω στην πίστα, αλλά ολοκληρώσαμε μόνο μερικούς γύρους. Όπως είπα και στην Βαρκελώνη, πρέπει να ρυθμίσουμε το στήσιμο της μοτοσυκλέτας ώστε να συνεργάζεται καλύτερα με αυτό το ελαστικό, επειδή είναι πολύ μαλακό για εμάς… ίσως βελτιώσουμε την απόδοση, δουλεύοντας με την κατανομή του βάρους!»

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Bradl 5ος στο Silverstone!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Spies δηλώνει παρών στο Silverstone!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα