• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Spies: Μπορούμε βάθρο στο Assen!
Σε μια πίστα όπου πέτυχε την 1η του νίκη στο MotoGP!
Νέα 27/06/2012 - 13:16

Αύριο, στην πίστα του Assen, ξεκινά ο 7ος γύρος του MotoGP. Στον “Καθεδρικό” – όπως αποκαλείται από τους φίλους των αγώνων μοτοσυκλέτας – όνομα που πήρε η πίστα λόγω της ιστορικής της σημασίας, είναι γνωστό ότι ο αγώνας γινόταν, αρχικά, στους δημόσιους δρόμους της πόλης! Τώρα βέβαια, έχει εξελιχθεί σε μια γρήγορη και απαιτητική σε φυσική κατάσταση πίστα, που έχει πολλές γρήγορες σικέιν και εναλλαγές κατεύθυνσης!

 

Το Assen είναι αγαπημένη πίστα για πολλούς αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας και ο Ben Spies δεν θα μπορούσε να είναι εξαίρεση… «Πραγματικά ανυπομονώ για την ημέρα του αγώνα! Μ’ αρέσει πολύ το Assen και πάντοτε είχα καλά αποτελέσματα εκεί, ειδικά πέρυσι!», σχολίασε ο Αμερικανός της Yamaha. Να θυμίσουμε ότι πέρυσι ο Spies κατάφερε στην εν λόγω πίστα να πετύχει την παρθενική του νίκη στο Πρωτάθλημα!

 

«Το μέρος όπου πέτυχες την πρώτη σου νίκη στα GP, είναι μοναδικό. Κάναμε άσχημο ξεκίνημα φέτος, αλλά προσφάτως σημειώσαμε μερική πρόοδο, έτσι είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε το βάθρο αυτό το Σ/Κ…!»

 

Γεμάτος εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας και του Spies, οδεύει προς Assen και ο Massimo Meregalli… «Αυτήν την εβδομάδα πάμε στο Assen γεμάτοι σιγουριά. Ο Ben έκανε έναν φανταστικό αγώνα πέρυσι εκεί, πετυχαίνοντας την 1η του νίκη στο MotoGP! Το Assen πραγματικά του ταιριάζει στο στυλ και περιμένουμε κάτι ανάλογο και φέτος… ελπίζουμε, τέλος, ο καιρός να είναι καλός ώστε να εκμεταλλευτούμε πλήρως την YZR-M

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Οδηγός μας η Βαρκελώνη και το Le Mans!

« Προηγούμενο άρθρο

Superpole στα Μέγαρα, Κυριακή 1 Ιουλίου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα