• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Οδηγός μας η Βαρκελώνη και το Le Mans!
Να δουλέψουμε στην φθορά των ελαστικών, λέει ο Hayden
Νέα 27/06/2012 - 13:22

Η πίστα του Assen είναι ιδιαίτερα φιλική για τον Valentino Rossi, ο οποίος έχει σημειώσει 7 νίκες στην Ολλανδία και το Σάββατο που μας έρχεται, θα προσπαθήσει να μετριάσει την άσχημη απόδοσή του στο Silverstone, όταν και τερμάτισε στην 9η θέση.

 

«Το Assen είναι μια εξαιρετική πίστα!», τόνισε ο Ιταλός της Ducati, επιβεβαιώνοντας το γεγονός ότι η πίστα στην Ολλανδία είναι μια από τις αγαπημένες του. «Μου αρέσει πολύ και μου φέρνει στο νου μερικές ωραίες αναμνήσεις. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε κάπως τα τελευταία μας αποτελέσματα. Για την ώρα μπορούμε μόνο να δουλέψουμε στο στήσιμο και να ετοιμάσουμε την μοτοσυκλέτα, έτσι ώστε να φτάσουμε στο επίπεδο που ήμασταν πριν το Silverstone, όπου είχαμε έναν δύσκολο αγώνα. Στην Βαρκελώνη και στα στεγνά του Le Mans, παρουσιαστήκαμε καλύτεροι και αυτόν τον ρυθμό θέλουμε… αν τύχει δε και βρέξει, ξέρουμε ότι θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί!»

 

 Μπορεί η 7η θέση του Hayden στην Αγγλία, να μην μοιάζει πολύ καλύτερη από αυτήν του Vale, ωστόσο ο Αμερικανός θα πάει στο Assen έχοντας σημειώσει τον τρίτο καλύτερο χρόνο πίστας πριν δυο εβδομάδες στο Silverstone! Πάντως, ένα θέμα που θα απασχολήσει έντονα το δίδυμο της ιταλικής εταιρείας, είναι η πολύ γρήγορη φθορά του πίσω ελαστικού…

 

«Το Assen έχει αλλάξει κάπως με την πάροδο των χρόνων», μας λέει ο Hayden «Είναι όμως μια πίστα που μου αρέσει! Υπάρχουν γρήγορα κομμάτια, όπως το τελευταίο, επιστρέφοντας στο στάδιο. Κανά δυο τέτοιες στροφές είναι πολύ διασκεδαστικές! Το Assen είναι ένα από τα μέρη που δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει ο καιρός, έτσι πρέπει να ετοιμαστούμε για παν ενδεχόμενο, το Σάββατο. Το αποτέλεσμά μου στον προηγούμενο αγώνα, δεν θα έλεγα ότι ήταν θετικό, ωστόσο μάθαμε κάποια πράγματα. Ένα από αυτά είναι ότι πρέπει να βρούμε τρόπο να περιορίσουμε την ταχύτατη φθορά του ελαστικού. Θα δουλέψουμε σ’ αυτό και θα προσπαθήσουμε για ένα καλό αποτέλεσμα»

 

Επόμενο άρθρο »

Iveco TT Assen: Οι αριθμοί!

« Προηγούμενο άρθρο

Spies: Μπορούμε βάθρο στο Assen!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα