• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen ΕΔ1: Lorenzo-Pedrosa-Stoner μπροστά
Το γνωστό τρίο έκανε τη διαφορά
Νέα 28/06/2012 - 12:55

Η πίστα του Assen έδειξε το καλό της πρόσωπο, χωρίς καθόλου ίχνος βροχής και με θερμοκρασία αέρα στους 22 βαθμούς και ασφάλτου στους 25, να υποδέχονται τους οδηγούς του MotoGP. 

O Jorge Lorenzo έγραψε το όνομά του στην ψηλότερη θέση της κατάταξης των Ελεύθερων Δοκιμών 1, με χρόνο 1:35.106, που αποτελεί νέο ταχύτερο γύρο της πίστας, αφού μια τροποποίηση στην 6η στροφή, επέβαλε στην παγκόσμια Ομοσπονδία να θεωρήσει τη διαδρομή νέα και έτσι να έχουμε από φέτος νέα ρεκόρ.

Η συγκεκριμένη στροφή είναι λίγο πιο ανοικτή τώρα και έτσι οι χρόνοι αναμένεται να είναι κάτω από αυτούς που γινόταν μέχρι πέρυσι.

 

Τον Ισπανό νικητή των τριών προηγούμενων αγώνων, ακολούθησαν οι δύο συνήθεις ύποπτοι του βάθρου φέτος, οι Dani Pedrosa & Casey Stoner, με τις εργοστασιακές Honda που προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα του chattering. O Pedrosa μάλιστα σημείωσε την υψηλότερη τελική με 304.2 χλμ/ώρα, έναντι 302.4 του ομόσταυλού του και 297.9 του αντιπάλου τους με την Yamaha Μ1.

O Ben Spies με την άλλη εργοστασιακή Μ1 πήρε την 4η θέση, στην πίστα που πέτυχε την πρώτη του και μοναδική νίκη πέρυσι. Η διαφορά του είναι σχεδόν μισό δευτερόλεπτο από τους τρεις, όμως το γυρολόγιό του ήταν σταθερό και επομένως ευελπιστεί σε μια θετική συνέχεια.

Πίσω του ο συμπατριώτης του Nicky Hayden με την Ducati GP12 έδειξε ότι η Ιταλική εταιρία τελικά δεν είναι τόσο μακρυά. Ο Hector Barbera με την δορυφορική GP12 είναι 7ος, ενώ ο Valentino Rossi 10ος, αλλά με καλές τις δύο από τις τέσσερις ενδιάμεσες χρονομετρήσεις.

 

Ο Alvaro Bautista στην 6η θέση, συνε΄χισε την καλή δουλειά που ξεκίνησε με την ομάδα του στο Silverstone και θέλει να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο το απόγευμα.

Ο Andrea Dovizioso από την πλευρά του τα πήγε πολύ καλά, παρά το ότι στο τέλος έμεινε στην 8η θέση 0.889 του δευτερολέπτου από την κορυφή. Αντίστοιχα ο τραυματίας ομόσταυλός του Cal Crutchlow είναι μόλις μια θέση πίσω του, γεγονός που θεωρείται ιδιαίτερα θετικό.

Στις CRT μοτοσυκλέτες και πάλι ο Randy De Puniet με την Aprilia ART έκανε μια καλή εμφάνιση, με διαφορά μόλις 2'' από την κορυφή, στην 12η θέση. Κοντά του ο ομόσταυλός του Aleix Espargaro και 3ος ο Michele Pirro με την FTR-Honda.

 

Στο κάτω μέρος της σελίδας δείτε τους χρόνους και τις τελικές, στο συνοδευτικό αρχείο.

 

Επόμενο άρθρο »

Assen Moto2, ΕΔ1: Δυνατή μάχη Espargaro-Iannone!

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Diavel Drag Race!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα