• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen Moto2, ΕΔ1: Δυνατή μάχη Espargaro-Iannone!
O Esteve Rabat 3ος, στην 6η θέση ο Marquez!
Νέα 28/06/2012 - 13:59

Στο ηλιόλουστο Assen, ήταν ο Espargaro αυτός που ξεχώρισε – για μια ακόμη φορά – στα πρώτα ελεύθερα της μεσαίας κατηγορίας, σημειώνοντας τον καλύτερο χρόνο του πρωινού, στα 1.38.571, επικρατώντας στην μάχη με το χρονόμετρο του πολύ καλού Iannone, ο οποίος έμεινε δεύτερος με διαφορά λίγο πάνω από 1/10. Ακόμα πιο πίσω, με 7/10 διαφορά, βρίσκουμε τον ομόσταυλο του Espargaro, Esteve Rabat, ο οποίος κατάφερε να αφήσει πίσω του στην 4η θέση, τον δυνατό Luthi!

 

Ο Claudio Corti φιγουράρει στην 5η θέση, έχοντας μια πτώση με εφτά λεπτά να απομένουν για το τέλος, ενώ το φαβορί της κατηγορίας Marc Marquez, έμεινε στην 6η θέση με διαφορά 9/10 περίπου από την κορυφή. Ο Scott Redding πλασαρίστηκε στην 7η θέση και θα πιέσει στην συνέχεια για να έχει ένα ανάλογο με τον προηγούμενο αγώνα αποτέλεσμα, όταν και τερμάτισε στην 2η θέση!

 

Μια από τις μεγαλύτερες αλλαγές στην κατηγορία έκανε η NGM Mobile Forward, όταν – όπως γράψαμε – άλλαξε από Suter σε FTR πλαίσιο! Ήδη από τη αρχή, ο De Angelis έδειχνε άνετος, πετυχαίνοντας τον 8ο καλύτερο χρόνο το πρωί, μένοντας εντός ενός δευτερολέπτου διαφοράς από τον πρώτο. Ο πιο επιτυχημένος αναβάτης με FTR, ο Simone Corsi, έμεινε για πολύ λίγο πίσω, στην 9η θέση, ενώ ο Toni Elias, μετά από αρκετό καιρό κατάφερε να ξαναμπεί στην πρώτη δεκάδα!

 

Να σημειώσουμε ότι είχαμε μια νέα προσθήκη στην γραμμή εκκίνησης της κατηγορίας. Πρόκειται για τον Damian Cudlin, τον Αυστραλό οδηγό ο οποίος θα συμμετάσχει στους επόμενους 2 γύρους Πρωταθλήματος, αντικαθιστώντας τον αποχωρήσαντα από την SAG Rodriguez.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι χρόνοι στο κάτω μέρος της σελίδας.

 

Επόμενο άρθρο »

Assen Moto3, ΕΔ2: Εκπληκτικός ο Vinales!

« Προηγούμενο άρθρο

Assen ΕΔ1: Lorenzo-Pedrosa-Stoner μπροστά

Χορηγοί