• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen Moto3, ΕΔ2: Εκπληκτικός ο Vinales!
Δυσκολεύτηκε ο Σίσσης, στην 15η θέση
Νέα 28/06/2012 - 15:41

Η καλοκαιρία στο Assen διατηρήθηκε και το απόγευμα, πράγμα που εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο οι οδηγοί της Moto3, οι οποίοι έριξαν σημαντικά τους χρόνους τους με πρώτον και καλύτερο τον εκπληκτικό Maverick Vinales! Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας ήταν αναμφισβήτητα ο κυρίαρχος στα δεύτερα ελεύθερα και με χρόνο 1.44.312 δεν άφησε περιθώρια σε κανέναν να τον ακολουθήσει! Άλλωστε το γεγονός ότι ήταν ο μόνος κάτω από το όριο του 1.45, αφήνοντας πάνω από 7/10 πίσω του τον δεύτερο, μιλάει από μόνο του!

Την δεύτερη θέση κατέλαβε ο Oliveira, που συνεχίζει τις πολύ καλές φετινές του εμφανίσεις, ενώ στην τρίτη συναντάμε τον Ajo, ο οποίος μας άφησε άφωνους πιάνοντας την καλύτερή του φετινή απόδοση, σκαρφαλώνοντας τόσο ψηλά στην λίστα! Ο Cortese ολοκλήρωσε την σημερινή ημέρα, τερματίζοντας στην 4η θέση, σχεδόν ένα δευτερόλεπτο πίσω από τον ταχύτατο Vinales, ενώ είχε και μια πτώση στο τέλος, χωρίς κάτι το ανησυχητικό για τον αναβάτη της Red Bull KTM Ajo.

 

O Luis Salom βελτιώθηκε και αυτός – καθώς προσπαθεί να μειώσει την διαφορά του με τους Cortese και Vinales στην βαθμολογία – σημειώνοντας 1.45.480 και καταλαμβάνοντας την 5η θέση. Στην 6η θέση ο πολύ καλός Alan Techer, ο οποίος κατάφερε να πλασαριστεί και πάλι εξαιρετικά, μένοντας σχεδόν ένα δευτερόλεπτο πίσω από τον πρώτο.

 

Στην 7η θέση κατέληξε ο Jakub Kornfeil, παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε πολύ δυνατά, παίρνοντας κεφάλι στην αρχή της διαδικασίας, ενώ ο Danny Kent περιορίστηκε στην 8η θέση το απόγευμα. Στην ένατη θέση συναντάμε τον Alex Rins, ενώ την δεκάδα ολοκλήρωσε ο νεαρός Romano Fenati. Ο Σίσσης – παρά το ότι βελτίωσε τον χρόνο του σχεδόν κατά 6/10 – δεν κατάφερε να βρεθεί, όπως το πρωί, στην πρώτη δεκάδα μένοντας σχετικά χαμηλά, στην 15η θέση, με την διαφορά του όμως από την κορυφή, να αυξάνεται από το 1.1 στο 1.65…

 

Αναλυτικά οι χρόνοι στο κάτω μέρος

 

Επόμενο άρθρο »

Assen ΕΔ2: 11 οδηγοί με διαφορά <0.5'' ο Spies 1ος

« Προηγούμενο άρθρο

Assen Moto2, ΕΔ1: Δυνατή μάχη Espargaro-Iannone!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα