• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen Moto3, ΕΔ3: O Kent την πρωτιά!
Κατέβασε χρόνο ο Σίσσης, στην 8η θέση!
Νέα 29/06/2012 - 11:53

Μπορεί ο καιρός να μην ήταν τόσο ηλιόλουστος όσο χτες, αυτό όμως δεν εμπόδισε τον Danny Kent να πετύχει τον ταχύτερο χρόνο στα τελευταία ελεύθερα, με 1.44.358! Ψιλόβροχο άρχισε να πέφτει προς το τέλος της διαδικασίας και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει στην συνέχεια! Λιγότερο από 1/10 πίσω του, ήταν ο Vinales, με τον Alex Rins να ακολουθεί πολύ κοντά στην τρίτη θέση!

 

Πολύ καλός ήταν και πάλι ο Antonelli, με τον αναβάτη της San Carlo Honda Gresini να σημειώνει τον 4ο καλύτερο χρόνο και να δείχνει έτοιμος για τις κατατακτήριες το απόγευμα. Ένας ακόμα οδηγός με πολύ καλή απόδοση στο Assen, είναι και ο Moncayo ο οποίος κατάφερε να πλασαριστεί στην 5η θέση.

 

Ο Jakub Kornfeil φιγουράρει στην 6η θέση της λίστας με τους οδηγούς, μπροστά από τον Niklas Ajo, ο οποίος δεν κατάφερε να επαναλάβει την χθεσινή του εμφάνιση όταν και ανέβηκε στην 3η θέση! Ο δικός μας, Θανάσης Σίσσης, ήταν πολύ καλός σήμερα το πρωί και κατάφερε να ανέβει στην 8η θέση της κατάταξης με τους χρόνους! Ο νεοφερμένος στην κατηγορία Έλληνας οδηγός, έριξε κι άλλο τον χρόνο του - 1.45.238 - σε σύγκριση με χτες και παράλληλα πέτυχε να μειώσει την διαφορά του κάτω του δευτερολέπτου από την κορυφή, ενώ στο δεύτερο κομμάτι της πίστας ήταν καλύτερος όλων! Να σημειώσουμε επίσης ότι η διαφορά του από τον τρίτο ήταν μόλις 2/10 περίπου! Η ελπιδοφόρος αυτή εμφάνιση μας γεμίζει με αισιοδοξία για την συνέχεια, ιδιαίτερα αφού έγινε σε μια δύσκολη και τεχνική πίστα όπως είναι αυτή του Assen!

 

Ο Oliveira περιορίστηκε στην 9η θέση, ενώ την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσε ο Louis Rossi. Να σημειώσουμε ότι οι μοναδικοί οδηγοί – της δεκάδας – που δεν κατάφεραν να ρίξουν τον χρόνο τους σε σχέση με χτες, ήταν οι Vinales και Oliveira

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι χρόνοι στο κάτω μέρος

 

Επόμενο άρθρο »

Το γρηγορότερο φίδι του κόσμου!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Έχουμε καλή βάση για την συνέχεια!

Χορηγοί