• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Έχουμε καλή βάση για την συνέχεια!
Θέλουμε φρέσκες ιδέες αύριο, σχολιάζει ο Stoner!
Νέα 28/06/2012 - 21:51

Ο καλός καιρός και οι συνθήκες πίστας, επέτρεψαν στο δίδυμο της Honda να ετοιμαστούν για την δύσκολη συνέχεια και να δοκιμάσουν μερικά νέα εξαρτήματα εν όψει του αγώνα του Σαββάτου. Οι Stoner και Pedrosa προσπάθησαν να μετριάσουν το πρόβλημα με τις ταλαντώσεις (chattering), ενώ παράλληλα πέρασαν ένα μεγάλο διάστημα δοκιμάζοντας διαφορετικά set-up με τα ελαστικά. Το απόγευμα, όταν η θερμοκρασία ανέβηκε κατά 15 βαθμούς σε σχέση με το πρωί, οι δυο τους αποφάσισαν να μην αλλάξουν στο μαλακό ελαστικό...

 

Ο Dani Pedrosa, έκτος στα συνδυαστικά αποτελέσματα, δήλωσε μετά το πέρας της διαδικασίας: "Είναι πολύ καλό που είχαμε τέτοιες θερμοκρασίες στο Assen και καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε πλήρως και τις δυο διαδικασίες, ώστε να δουλέψουμε στο στήσιμο της μοτοσυκλέτας. Δοκιμάσαμε διάφορα στο πλαίσιο, ώστε να βελτιώσουμε την αίσθησή μας με το μπροστινό ελαστικό και κάναμε πολλούς γύρους και με τα δυο ελαστικά... είμαστε ευχαριστημένοι με την σημερινή μας πρόοδο και θεωρώ ότι έχουμε μια καλή βάση ώστε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε αύριο"

 

Από την πλευρά του, o Casey Stoner, ο οποίος ήταν τρίτος το πρωί και μόλις έβδομος στα συνδυαστικά αποτελέσματα, σχολίασε: "Δοκιμάσαμε μερικά πράγματα με την μοτοσυκλέτα, αλλά δεν μείναμε ευχαριστημένοι. Με το πλαίσιο που δοκιμάσαμε, δεν βρήκαμε κάτι θετικό ακόμα... το πρωί ίσως είχαμε λιγότερο πρόβλημα με το chattering, αλλά το απόγευμα δεν κερδίσαμε τίποτα, ίσως μάλιστα χειροτέρεψαν τα πράγματα. Ό,τι κι αν προσπαθούμε για να μειώσουμε το πρόβλημα, επηρεάζει την μοτοσυκλέτα κάνοντάς την δύσκολη στην οδήγηση... πρέπει να αναθεωρήσουμε μερικά πράγματα και να είμαστε πιο φρέσκοι σε ιδέες αύριο. Δεν ανησυχώ για τον ρυθμό μας, απλά ήταν λίγο απογοητευτικά τα πράγματα το απόγευμα..."

 

Επόμενο άρθρο »

Assen Moto3, ΕΔ3: O Kent την πρωτιά!

« Προηγούμενο άρθρο

Spies: Βαδίζουμε στον σωστό δρόμο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα