• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Spies: Βαδίζουμε στον σωστό δρόμο!
Έχω περιθώριο 0.5 δευτ. λέει ο Jorge!
Νέα 28/06/2012 - 21:02

Ο Spies δείχνει ότι δεν ήταν τυχαία η περσινή του νίκη στην Ολλανδία και με έναν εκπληκτικό χρόνο το απόγευμα, κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή της λίστας των οδηγών της μεγάλης κατηγορίας με 1.34.866!

 

"Σήμερα ήταν μια καλή ημέρα", παραδέχτηκε ο Τεξανός εμφανώς ικανοποιημένος "Το απόγευμα μάλιστα, διανύσαμε απόσταση αγώνα με τα ελαστικά, για την περίπτωση που θα βρέξει αύριο, ώστε να είμαστε έτοιμοι το Σάββατο. Κάναμε καλούς χρόνους και στην συνέχεια φορέσαμε το μαλακό ελαστικό - προς το τέλος της διαδικασίας - και καταφέραμε να κάνουμε πολύ γρήγορους γύρους. Αισθάνομαι καλά την μοτοσυκλέτα κι έτσι θα συνεχίσουμε στο ίδιο μονοπάτι, κάνοντάς την ακόμα καλύτερη για αύριο και το Σάββατο!"

 

Ο ομόσταυλός του Jorge Lorenzo, ήταν επίσης πολύ γρήγορος, πετυχαίνοντας τον καλύτερο χρόνο το πρωί και οδηγώντας την κούρσα για το μεγαλύτερο διάστημα το απόγευμα. Ωστόσο παρέμεινε με το σκληρό ελαστικό, όταν οι υπόλοιποι άλλαξαν στο πιο μαλακό, τερματίζοντας στην 5η θέση αλλά με διαφορά μικρότερη από 2/10 από το Spies!

 

"Η αίσθησή μου με την μοτοσυκλέτα είναι αρκετά καλή...", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Ισπανός άσος "... κάναμε καλή αρχή το πρωί και ήμασταν οι πιο γρήγοροι. Το απόγευμα ήμασταν μπροστά για μεγάλο διάστημα, όμως τελικά εκείνοι που επέλεξαν το μαλακό ελαστικό με πέρασαν. Εστιάσαμε στο να βελτιώσουμε τον ρυθμό μας με το αγωνιστικό ελαστικό και νομίζω ότι το καταφέραμε. Έχουμε καλό σύνολο και έχω εμπιστοσύνη στην μοτοσυκλέτα, πράγμα που είναι πολύ σημαντικό!"

 

Να σημειώσουμε επίσης, ότι στο περιθώριο των επίσημων δηλώσεων, ο Jorge δεν έδειχνε να ανησυχεί ιδιαίτερα για την θέση του το απόγευμα, αφού όπως είπε με το μαλακό ελαστικό θα έχει ένα αρκετά ικανοποιητικό περιθώριο βελτίωσης, της τάξης του μισού δευτερολέπτου!

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Έχουμε καλή βάση για την συνέχεια!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Κάναμε καλό ξεκίνημα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα