• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Κάναμε καλό ξεκίνημα!
Ελπιδοφόρα αρχή και για τον Hayden!
Νέα 28/06/2012 - 20:18

Η πρώτη ημέρα των δοκιμών στο Assen, είδε τους αναβάτες της Ducati μειώνουν την διαφορά τους από την κορυφή, με τον Nicky Hayden να ολοκληρώνει στην 3η θέση (συνολικά) και τον Rossi στην 8η, σημειώνοντας τον καλύτερό του χρόνο με σκληρό ελαστικό...

 

"Σήμερα τα πράγματα πήγαν αρκετά καλά, ειδικά το απόγευμα", ξεκίνησε τις δηλώσεις του oVale "Είμαι 8ος αλλά η διαφορά με την κορυφή είναι μόνο στα 4/10, πράγμα που σημαίνει καλή πρόοδο για εμάς. Τώρα η μοτοσυκλέτα συνεργάζεται καλά με τα νέα ελαστικά, όμως πρέπει να βρούμε τρόπο να βελτιώσουμε τον ρυθμό μας"

 

Παρακολουθώντας κανείς τα σημερινά ελεύθερα, ήταν προφανές το γλίστρημα των Ducati, κάτι που στερεί σημαντικά δέκατα από τους αναβάτες της ιταλικής εταιρείας.... "Τόσο εγώ, όσο και ο Nicky, γλιστρούσαμε αρκετά όταν το ελαστικό άρχιζε να φθείρεται...", επιβεβαίωσε ο Ιταλός 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής "... έτσι αναγκαστικά επιβραδύνουμε πολύ, σε σχέση με τους υπόλοιπους. Αύριο, για να είμαστε πιο σταθεροί και να αυξήσουμε τον ρυθμό μας, πρέπει να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την πρόσφυση στο πίσω μέρος, χωρίς να την χάσουμε από το μπροστά. Πάντως, σήμερα δεν ήταν άσχημο ξεκίνημα...!"

 

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Αμερικανού της Ducati! "Μ' αρέσει πολύ η πίστα του Assen και ο καιρός ήταν τέλειος σήμερα", ξεκίνησε να λέει ο Hayden, ο οποίος προς στιγμήν μας αιφνιδίασε, όταν κρατούσε την πρώτη θέση το απόγευμα! "Η ομάδα είχε μερικές καλές ιδέες και δοκιμάσαμε μερικά πράγματα. Διασκέδασα την οδήγηση με την μοτοσυκλέτα και η ημέρα μας πήγε καλά. Το πρωί χρησιμοποιήσαμε το σκληρό ελαστικό σε όλη την διαδικασία και κατάφερα να βελτιώσω τον ρυθμό μου χωρίς να το έχω δοκιμάσει σε αρκετούς γύρους. Το απόγευμα δεν κάναμε μεγάλες αλλαγές , διότι η μοτοσυκλέτα δούλευε πολύ καλά. Αύριο στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την μοτοσυκλέτα όταν αλλάζει κατεύθυνση και θα συνεχίσουμε την δουλειά μας για να είμαστε ανταγωνιστικοί την ημέρα του αγώνα!"

 

Επόμενο άρθρο »

Spies: Βαδίζουμε στον σωστό δρόμο!

« Προηγούμενο άρθρο

Guareschi: Δεν υπάρχει νέος κινητήρας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα