• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Guareschi: Δεν υπάρχει νέος κινητήρας!
Συνεχίζουμε με την 90ο γωνία στον κινητήρα!
Νέα 28/06/2012 - 17:44

Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι το καλύτερο σχόλιο στις πρόσφατες δηλώσεις του Ezpeleta, ότι ο Rossi θα έχει του χρόνου ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα, την διαβάσαμε στο gpone.com και το έκανε ο Davide Brivio: «Όταν δεν έχει τι να πει, απλά πετάει το όνομα Valentino Rossi σε μια πρόταση και το πρόβλημά του λύθηκε… η δημοσιότητα είναι εξασφαλισμένη!»

 

Υπάρχουν βέβαια και άλλοι που θέλουν να δουν τον Vale σε ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα του χρόνου: «Απ’ όσο ξέρουμε, θα μπορούσε να μιλάει για μια Ducati…», σχολίασε ο Vittoriano Guareschi «…εμείς, περισσότερο από κάθε άλλον, θέλουμε μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα!»

 

«Συνεχίζουμε την δουλειά μας προς αυτήν την κατεύθυνση», συνέχισε ο Guareschi «Την περασμένη εβδομάδα κάναμε δοκιμές στο Mugello με τον Battaini, αλλά είναι λάθος να νομίζετε ότι δουλεύουμε σε νέο κινητήρα, ή σε ένα μοτέρ χωρίς την 90ο γωνία… δεν είναι απαραίτητο να αλλάξουμε τη γωνία για να τροποποιήσουμε τα χαρακτηριστικά του κινητήρα. Το μοτέρ δεν θα αλλάξει δραστικά. Ακόμα και στην Laguna Seca θα είναι ουσιαστικά το ίδιο, με κάποιες μηχανικές τροποποιήσεις»

 

Πέρα απ’ αυτά, τα πάντα είναι ανοιχτά για το 2013…

 

«Δεν ξέρω τι θα γίνει του χρόνου. Το μόνο που μπορώ να πω, είναι ότι θα κάνουμε δοκιμές την Δευτέρα μετά τo Mugello και το ίδιο μετά το Brno. Ωστόσο δεν νομίζω ότι θα υπάρξουν αλλαγές στους κανονισμούς του χρόνου. Το να χαμηλώσουμε το όριο στροφών κατά 1000/2000 σαλ είναι κάτι που θα απαιτούσε λεπτομερή επανασχεδιασμό του κινητήρα και είναι πια αργά για κάτι τέτοιο… αν θέλουν να εξοικονομήσουν μερικά χρήματα, θα ήταν καλύτερα να εξαλείψουν το όριο των 21 λίτρων καυσίμου: για να είμαστε μέσα σ’ αυτό το όριο, πρέπει να ξοδεύουμε μια περιουσία…»

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Κάναμε καλό ξεκίνημα!

« Προηγούμενο άρθρο

Assen Moto2, ΕΔ2: Πρώτο βιολί ο Espargaro!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα