• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen Moto2, ΕΔ2: Πρώτο βιολί ο Espargaro!
Δυνατός ο Iannone (2ος) στην 4η θέση ο Marquez!
Νέα 28/06/2012 - 17:39

O νεαρός Ισπανός, ο οποίος διέπρεψε και το πρωί στα πρώτα ελεύθερα, ήταν ο γρηγορότερος και το απόγευμα, σημειώνοντας καλύτερο χρόνο στα 1.38.421, αφήνοντας και πάλι στην 2η θέση έναν πολύ δυνατό Iannone, με διαφορά λίγο πάνω από 1/10! Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση και του Aegerter το απόγευμα, ο οποίος πλασαρίστηκε στην 3η θέση της λίστας, γεμίζοντας με ελπίδες την ομάδα του.

 

Ο Marquez ψάχνει ακόμα τον καλό ρυθμό του, βελτιώθηκε μεν, αλλά δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 4η θέση στα δεύτερα ελεύθερα. Βέβαια συνηθίζει να ανεβάζει την απόδοσή του την ημέρα του αγώνα και αυτό περιμένουμε να δούμε και στην Ολλανδία. Ο νεοφερμένος στην κατηγορία, Johann Zarco, έπιασε πολύ καλή απόδοση αυτήν την φορά και κατάφερε να ανέβει στην 5η θέση, αφήνοντας για πολύ λίγο πίσω του τον Claudio Corti της Italtrans!

 

Ο Toni Elias συνέχισε την καλή του εμφάνιση στο Assen και φιγουράρει στην 7η θέση της λίστας, ωστόσο πρέπει να σημειώσουμε ότι είχε ένα περιστατικό με τον Scott Redding προς το τέλος της διαδικασίας, όταν ο τελευταίος έβγαλε εκτός του Ισπανό, ο οποίος όμως φάνηκε να επιβραδύνει…. και οι δυο οδηγοί είναι καλά στην υγεία τους, αν και ο Redding χτύπησε λίγο στο γόνατό του!

 

Ο Simone Corsi βρέθηκε στην 8η θέση, ενώ ο Redding πήρε την 9η στην λίστα, με τον De Angelis να είναι αυτός που συμπλήρωσε την πρώτη δεκάδα. Ο τελευταίος μάλιστα, ο οποίος άλλαξε σε FTR πλαίσιο λίγες ημέρες πριν τον αγώνα, είχε μια πτώση στον τελευταίο γρήγορο γύρο του.

 

Αναλυτικά δείτε τους χρόνους και τα αποτελέσματα στο κάτω μέρος!

 

Επόμενο άρθρο »

Guareschi: Δεν υπάρχει νέος κινητήρας!

« Προηγούμενο άρθρο

Assen ΕΔ2: 11 οδηγοί με διαφορά <0.5'' ο Spies 1ος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα