• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen Moto2, KAT: Ισπανική υπόθεση!
Εκπληκτικός ο Marquez, άφησε 2ο τον Espargaro!
Νέα 29/06/2012 - 17:40

O Ισπανός της Team Catalunya Caixa Repsol, Marc Marquez, έκανε ένα μαγικό 1.37.133 και άφησε στην δεύτερη θέση τον Espargaro, ο οποίος μεσουρανούσε όλο αυτό το διάστημα στην μεσαία κατηγορία του Πρωταθλήματος! Μάλιστα ο Marquez, άφησε τον συμπατριώτη του σχεδόν μισό δευτερόλεπτο διαφορά πίσω, πράγμα που δείχνει τις διαθέσεις του για τον αυριανό αγώνα! Ο πολύ δυνατός Iannone κατάφερε να πλασαριστεί στην 3η θέση, ολοκληρώνοντας τους οδηγούς στην πρώτη σειρά του αυριανού grid.

 

Πολύ κοντά στο να βρεθεί εκεί ήταν και ο Krummenacher, ο οποίος εν τέλει συμβιβάστηκε με την διόλου άσχημη 4η θέση. Δίπλα του θα είναι ο συμπατριώτης του Aegerter, o οποίος είχε πολύ καλό ρυθμό στις κατατακτήριες. Ο Simone Corsi κλείνει την δεύτερη σειρά, “βλέποντας” προς το βάθρο για πρώτη φορά φέτος!

 

Απογοητευτικός – για τα δεδομένα του – ήταν ο Scott Redding, ο οποίος ολοκλήρωσε με τον 7ο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον συμπατριώτη του, Bradley Smith. Ο Alex de Angelis μπήκε στην πρώτη δεκάδα οδηγών, την οποία συμπλήρωσε με την παρουσία του ο Luthi, από τον οποίο περιμένουμε πολύ περισσότερα αύριο…

 

Αναλυτικά οι χρόνοι των οδηγών στο κάτω μέρος της σελίδας

 

Επόμενο άρθρο »

Νέα σπόντα του Rossi προς Ducati!

« Προηγούμενο άρθρο

Assen: O Stoner στην Pole Position

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα