• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring Moto2, ΕΔ3: Espargaro και πάλι!
Με σλικ οι αναβάτες στα τελευταία ελεύθερα
Νέα 07/07/2012 - 13:55

Φαίνεται ότι η Γερμανία και το Sachsenring δεν ταιριάζει στο MotoGP, αφού λίγο μετά το τέλος των 3ων ελεύθερων δοκιμών της μεγάλης κατηγορίας, οι οδηγοί της Moto2 βγήκαν έξω με σλικ ελαστικά, σε μια πίστα που είχε στεγνώσει σε μεγάλο βαθμό και με την βροχή να λάμπει δια της απουσίας της! Σε αυτές τις συνθήκες, ο Espargaro επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά ότι είναι πολύ γρήγορος πάνω στην Kalex του και πέτυχε τον καλύτερο χρόνο στα 1.25.230!

 

Η δεύτερη θέση πήγε στον De Angelis, ο οποίος έμεινε λίγο πάνω από 3/10 πίσω από τον Espargaro, με το μεγάλο φαβορί της κατηγορίας, Marc Marquez, να έρχεται τρίτος, μένοντας 4/10 πίσω από τον συμπατριώτη του. Πάρα πολύ καλός ο Iannone, έκανε ακόμα μια δυνατή εμφάνιση και πλασαρίστηκε στην 4η θέση, μπροστά από τον Bradley Smith ο οποίος δείχνει πολλά υποσχόμενος στο Sachsenring! Μεγάλη βελτίωση σημείωσε ο Krummenacher, ο οποίος κατάφερε να ρίξει τον χρόνο του και να σκαρφαλώσει στην 6η θέση, λίγο από τις αποφασιστικές απογευματινές κατατακτήριες!

 

Την 7η θέση πήρε ο Simeon, με τον Luthi να μένει και πάλι μακριά από τον καλό του εαυτό, περιοριζόμενος στην 8η θέση της λίστας. Ο αναβάτης της Interwetten-Paddock θα πρέπει να ανεβάσει σημαντικά την απόδοσή του, αν θέλει να κοντράρει τους μπροστά… Η ένατη θέση πήγε στον Mika Kallio, ενώ την δεκάδα έκλεισε ο Aegerter, παρά την πτώση του προς το τέλος της διαδικασίας!

 

Δείτε τους χρόνους και την κατάταξη στο κάτω μέρος της σελίδας!

 

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring Moto3, ΚΑΤ: Φανταστικός Cortese στο βρεγμένο!

« Προηγούμενο άρθρο

Η Yamaha αποφασίζει για τον 2ο οδηγό της!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα