• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring Moto3, ΚΑΤ: Φανταστικός Cortese στο βρεγμένο!
Πήρε μια πανάξια pole, 2ος ο Kent στην 21η θέση ο Σίσσης!
Νέα 07/07/2012 - 15:55

Λέγαμε νωρίτερα ότι η μικρή κατηγορία του Πρωταθλήματος δεν είχε γευτεί ακόμα την βροχή, αλλά σήμερα το απόγευμα, στις κατατακτήριες δοκιμές, οι αναβάτες της Moto3 είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν τις μοτοσυκλέτες τους σε αυτές ακριβώς τις συνθήκες! Ήδη από την αρχή, η ισχυρή βροχή έπεφτε ασταμάτητη και όλοι οι οδηγοί βγήκαν στην πίστα με μεγάλη προσοχή, ιδιαίτερα στους πρώτους γύρους…

 

Ο Cortese φύλαγε το καλό για το τέλος στους συμπατριώτες του στις κερκίδες και με έναν εκπληκτικό γύρο στα 1.42.989 πήρε την pole position! Η ηγεμονική του εμφάνιση υπογραμμίζεται από το γεγονός ότι ο δεύτερος, Danny Kent, έμεινε 1.4 δευτερόλεπτα πίσω από τον Γερμανό! Η καλύτερη φετινή εμφάνισή του φέτος, χάρισε στον Adrian Martin την 3η θέση, ξεκινώντας από την πρώτη γραμμή εκκίνησης αύριο! Η διαφορά του από τον Kent; μόλις 0.015 δευτ!

 

Την δεύτερη σειρά ξεκινά ένας ικανότατος αναβάτης στο βρεγμένο, που ακούει στο όνομα Jack Miller! Σταθερός είτε στο στεγνό, είτε στο βρεγμένο, ο Kornfeil θα έχει την δυνατότητα για κάτι καλό αύριο στον αγώνα, ξεκινώντας από την δεύτερη σειρά του grid. Αυτήν, κλείνει ο Binder, ξεπερνώντας για λίγο τον θριαμβευτή του Le Mans, Louis Rossi, ο οποίος έμεινε στην 7η θέση.

 

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος θα πρέπει να νιώθει ο Folger, ο οποίος – μετά από τα κάτω του μετρίου αποτελέσματά του φέτος – θα ξεκινήσει στην τρίτη σειρά στο Sachsenring, μπροστά στους συμπατριώτες του! Την 9η θέση πήρε ο Luis Salom, ακολουθούμενος από τον Masbou. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Maverick Vinales, δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στο βρεγμένο και έκανε μόλις τον 24ο χρόνο, ενώ ο πολλά υποσχόμενος νεαρός Ιταλός, Romano Fenati, αντιμετώπισε πρόβλημα με την μοτοσυκλέτα του και τερμάτισε στην 35η θέση!

 

Ο δικός μας, Θανάσης Σίσσης, σε δύσκολες συνθήκες κατάφερε να βελτιώσει λίγο την θέση του, σκαρφαλώνοντας στην 21η θέση, με διαφορά όμως πάνω από 3 δευτερόλεπτα από τον τρομερό Γερμανό... δύσκολα τα πράγματα στον αυριανό αγώνα, για τον Έλληνα οδηγό, ο οποίος έχει τις καλύτερες των αναμνήσεων στην βρεγμένη πίστα του Le Mans, όπου και πέτυχε την καλύτερή του θέση, φέτος, την 5η!

 

Αναλυτικά η κατάταξη και οι χρόνοι των οδηγών της Moto3, στο κάτω μέρος!

 

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring: 29 φορές άλλαξε η pole position

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring Moto2, ΕΔ3: Espargaro και πάλι!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα