• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring Moto2, KAT: O Marquez την pole!
Φρενήρης ρυθμός στο τέλος! 2ος ο Simon 3ος ο Kallio!
Νέα 07/07/2012 - 19:19

Οι κατατακτήριες δοκιμές της Moto2, ξεκίνησαν στο στεγνό – αφού οι μοτοσυκλέτες του MotoGP είχαν στεγνώσει την αγωνιστική γραμμή – ωστόσο, λίγο αργότερα, η βροχή άρχισε να πέφτει και πάλι! Προς το τέλος της διαδικασίας, όπως συνέβη άλλωστε και στην μεγάλη κατηγορία, η βροχή σταμάτησε και επέτρεψε στους αναβάτες να δώσουν φρενήρη ρυθμό για να πετύχουν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στο αυριανό grid!

 

Ο Marc Marquez ήταν αυτός που τα κατάφερε καλύτερα από τους υπόλοιπους και με ένα πολύ καλό 1.34.503 κατέκτησε ακόμα μια pole, αφήνοντας λιγότερο από μισό δέκατο πίσω του, τον εντυπωσιακό Julian Simon που θα βρεθεί στην πρώτη σειρά! Μίνι έκπληξη και η παρουσία του Mika Kallio μπροστά στην γραμμή εκκίνησης, αφού ο οδηγός της Marc VDS πέτυχε τον 3ο καλύτερο χρόνο, κάνοντας την καλύτερή του φετινή εμφάνιση σε κατατακτήριες!

 

Παρά την πτώση που είχε στον τελευταίο του γύρο, όταν πίεζε για κάτι καλύτερο, ο Xavier Simeon ήταν πολύ καλός και ολοκλήρωσε στην 4η θέση! Δίπλα του θα ξεκινήσει αύριο, ο εκπληκτικός Gino Rea, ενώ ο Luthi βελτιώθηκε ελαφρά και θα πάρει εκκίνηση από την 6η θέση στον αγώνα. Στην 7η θέση βρίσκουμε έναν σπεσιαλίστα στο βρεγμένο, τον Anthony West, ο οποίος σκόρπισε χαμόγελα ικανοποίησης στην ομάδα του - μετά την σημερινή του απόδοση - και ελπίδες για κατι καλό στον αγώνα!

 

Ο Alex de Angelis ήταν 8ος με τον Bradley Smith να ακολουθεί ένατος, αφού δεν κατάφερε να πετύχει κάτι καλύτερο εξαιτίας μιας πτώσης που είχε προς το τέλος της διαδικασίας. Παρ’ όλα αυτά, κατάφερε να αφήσει πίσω του – στην δέκατη θέση – τον Andrea Iannone.

Ο φοβερός και τρομερός Espargaro έκανε καταστροφική εμφάνιση, γκρεμίζοντας σε λίγα λεπτά όλα αυτά που έχτιζε μέχρι τώρα, όλο το Σ/Κ… Γενικά οι κατατακτήριες δεν ήταν ό,τι καλύτερο για το δίδυμο της Pons, με τον Pol Espargaro να μένει 17ος  και τον Axel Pons να πέφτει!

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο κάτω μέρος της σελίδας!

 

Επόμενο άρθρο »

Κίνηση γενναιοδωρίας από την Honda!

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring: 29 φορές άλλαξε η pole position

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα