• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εξαιρετικός ο Spies στην 2η θέση!
Θα τα πάμε καλά αύριο, λέει ο Lorenzo!
Νέα 07/07/2012 - 19:46

Ο Τεξανός της Yamaha – παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες – κατάφερε να σκαρφαλώσει στην 2η θέση της λίστας με τους οδηγούς στις κατατακτήριες, χάνοντας την pole για μόλις 2/10 του δευτερολέπτου, μετά τα τελευταία συναρπαστικά λεπτά όταν η πρώτη θέση άλλαξε 6 φορές χέρια!

 

«Ήταν κάπως παράξενα σήμερα, ειδικά επειδή συνήθως εδώ, τα τελευταία χρόνια, δυσκολευόμασταν στο βρεγμένο, όμως ένιωθα καλά στο βρεγμένο σήμερα!», δήλωσε ο Ben Spies. Τα προβλήματα δεν έλειψαν ούτε αυτήν την φορά, ωστόσο δεν εμπόδισαν τον Αμερικανό να δείξει τις δυνατότητές του και να ανεβάσει τις μετοχές του στην εργοστασιακή Yamaha! «Τα τελευταία 10 λεπτά ήμουν χαμένος, διότι σταμάτησε το χρονόμετρό μου και δεν ήξερα τι χρόνους έκανα! Κοίταξα απλά να οδηγήσω όσο καλύτερα μπορούσα και στο τέλος τα έδωσα όλα ελπίζοντας να βρεθώ στην μπροστινή σειρά! Πολύ καλή δουλειά απ’ όλα τα παιδιά που μου έδωσαν μια καλή μοτοσυκλέτα για τέτοιες συνθήκες!»

 

Ο Jorge Lorenzo βρέθηκε να οδηγεί για λίγο την κούρσα, δείχνοντας άνετος στην πίστα παρά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο! Στο τέλος, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας έπρεπε να συμβιβαστεί με την 5η θέση, κάτι που δεν έδειξε να τον προβληματίζει για τον αυριανό αγώνα!

 

«Νιώθω καλύτερα κάθε ημέρα!», σχολίασε ο Jorge λίγο μετά το τέλος των κατατακτηρίων «Δεν είμαι ακόμα 100% έτοιμος, αλλά τα καταφέρνω καλά στην μοτοσυκλέτα!» Στην συνέχεια έδειξε λίγο από την αυτοπεποίθηση που έχει όλη την φετινή σεζόν, λέγοντας ότι θα τα πάει καλά παρά τις δυσκολίες που είχε σήμερα! «Μπορούμε να τα πάμε καλά αύριο, όποιες κι αν είναι οι συνθήκες! Ήταν δύσκολα σήμερα, κάναμε ένα λάθος με τα ελαστικά, κάνοντας πολλούς γύρους με αυτό, στο τέλος της διαδικασίας. Η δεύτερη σειρά δεν είναι τόσο άσχημη! Θα ήθελα να γίνει ο αγώνας στο στεγνό, αλλά – φυσικά – δεν μπορείς να επιλέξεις τον καιρό!»

 

Επόμενο άρθρο »

Έλαμψαν οι Stoner και Pedrosa!

« Προηγούμενο άρθρο

Κίνηση γενναιοδωρίας από την Honda!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα