• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Φανταστική πρώτη νίκη για τον Pedrosa!
Δεν δείχνει να ανησυχεί για τον τίτλο ο Stoner!
Νέα 08/07/2012 - 20:31

Οι δυο αναβάτες της Honda είχαν εκπληκτικό ρυθμό σε όλον τον αγώνα και έφτασαν μέχρι τον τελευταίο γύρο πολύ κοντά ό ένας στον άλλο, αφήνοντας πολύ πίσω τον Lorenzo στην 3η θέση. Και οι δυο τους οδήγησαν στο όριο, με τον Pedrosa – αυτήν την φορά – να κατακτά την πρώτη θέση!

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την νίκη!», δήλωσε ο θριαμβευτής του Sachsenring «Επιτέλους τα καταφέραμε και θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου, που δεν τα παράτησε ποτέ και την οικογένειά μου και τους οπαδούς μου που με υποστήριζαν όλον αυτόν τον καιρό που ήμουν 2ος και 3ος! Τα βάθρα ήταν σημαντικά αλλά θέλαμε την νίκη και αυτή ήρθε σήμερα σε μια πίστα που μου αρέσει πολύ! Όμως, πρέπει να πω ότι ήταν μια δύσκολη ημέρα. Ο Casey έκανε φοβερό αγώνα και με πίεσε πολύ στο τέλος, ωστόσο ήξερα ότι είχα τον ρυθμό και ότι και οι 2 μας θα παλεύαμε για την νίκη μέχρι το τέλος. Προσπάθησα να φρενάρω δυνατά, να κλείσω όλες τις διόδους και να πάρω την νίκη!»

 

Ο Stoner, όπως ήταν λογικό, εμφανίστηκε απογοητευμένος χωρίς όμως να χάνει την πίστη του στην ομάδα και στην μοτοσυκλέτα του…

 

«Είμαι πολύ απογοητευμένος. Είχα σχεδιάσει να τα δώσω όλα στην τελευταία στροφή, όχι να γίνει αυτό! Ένιωθα καλά στην μοτοσυκλέτα και είχα μερικά δέκατα επί του Dani και ήμουν σίγουρος ότι θα τον περνούσα. Στον τελευταίο γύρο έκανα ένα λάθος στην πρώτη στροφή και έπρεπε να πιέσω περισσότερο απ’ όσο ήθελα σε ορισμένα σημεία, όμως κατάφερα να φτάσω εκεί που ήθελα και σχεδίαζα να περάσω τον Dani στην τελευταία στροφή, αν δεν μου δινόταν η ευκαιρία να το κάνω νωρίτερα. Ένιωθα άνετα, αλλά από την στιγμή που προσπάθησα να στρίψω λίγο περισσότερο, το μπροστινό έφυγε και έπεσα… απογοητεύτηκα που δεν μου επετράπη να σηκωθώ και να διεκδικήσω μερικούς βαθμούς… η μοτοσυκλέτα ήταν καλή αλλά οι υπεύθυνοι με απομάκρυναν. Ήταν η πρώτη μας πτώση σε αγώνα, εξαιτίας δικού μας λάθους, για πρώτη φορά μετά από τόσο καιρό… ωστόσο είχαμε τον ρυθμό και αν συνεχίσουμε έτσι στο υπόλοιπο του Πρωταθλήματος, δεν θα πρέπει να ανησυχούμε για τον τίτλο!»

 

Επόμενο άρθρο »

Σταθερός και γρήγορος μέχρι τέλους ο Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Μόνος πρώτος στην βαθμολογία ο Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα