• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μόνος πρώτος στην βαθμολογία ο Lorenzo!
Είχαμε δυνατότητες για κάτι καλύτερο, είπε ο Spies!
Νέα 08/07/2012 - 20:09

Με το σκληρό ελαστικό, ο Jorge Lorenzo δυσκολεύτηκε να ακολουθήσει τον ρυθμό των αντιπάλων του, Stoner και Pedrosa και πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα στην 3η θέση, προστατεύοντάς την από τον 4ο πίσω του, Andrea Dovizioso. Η πτώση του Stoner στον τελευταίο γύρο τον ανέβασε στην ανέλπιστη 2η θέση, δίνοντάς του την δυνατότητα να μείνει μόνος πρώτος στην βαθμολογία, με διαφορά 14 βαθμούς πίσω από τον δεύτερο Pedrosa!

 

«Τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν εντελώς σε έναν αγώνα!», ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Jorge, επαναλαμβάνοντας τα λόγια που είχε πει πριν λίγες ημέρες ο Stoner… «Στην Ολλανδία είχαμε 25 βαθμούς προβάδισμα και μετά – αίφνης – μηδέν, με έναν κινητήρα λιγότερο και μεγάλη απογοήτευση… Σήμερα όμως επωφεληθήκαμε εμείς από την ατυχή πτώση του Stoner! Θα ήμουν χαρούμενος και με την 3η θέση, διότι η μοτοσυκλέτα και το πίσω ελαστικό δεν ήταν καλά. Ο αγώνας ήταν πολύ δύσκολος και θα προτιμούσα να μην είχα πέσει εγώ στο Assen και ο Casey εδώ, αλλά αυτά έχουν οι αγώνες…! Δυσκολευτήκαμε όλο το Σ/Κ με τις αλλαγές του καιρού, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα μας αφήνει χαρούμενους!»

 

Ο Ben Spies έκανε πολύ καλό ξεκίνημα από την δεύτερη σειρά, περνώντας στην 3η θέση πίσω από τους Pedrosa και Stoner. Ο Αμερικανός φόρεσε και αυτός σκληρό ελαστικό, το οποίο – σε συνδυασμό με το set-up– έκανε δύσκολη την πρόσφυση και την επιτάχυνση. Στο τέλος, ο Τεξανός πέρασε την γραμμή στην 4η θέση, μόλις 0.071 από τον τρίτο!

 

«Απογοητευτικός αγώνας, αλλά μάλλον πρέπει να είμαι χαρούμενος με την θέση μου στην πρώτη πεντάδα. Είχαμε παραπάνω δυνατότητες, αλλά κάναμε αυτό που μπορούσαμε με αυτό το στήσιμο που είχαμε», δήλωσε ο Spies«Δεν είχαμε πρόσφυση στις άκρες και καλή επιτάχυνση, έτσι έπρεπε να μείνω πίσω από τους Dovi και Cal και να περιμένω. Έβλεπα ότι ο Cal ήταν ανυπόμονος και ήθελε να περάσει τον Dovi και ήλπιζα ότι θα μου έδινε την ευκαιρία να περάσω. Είχα καλό ρυθμό, αλλά όχι τόσο καλό για να τους περάσω στα φρένα, έτσι έπρεπε να περιμένω…»

 

Επόμενο άρθρο »

Φανταστική πρώτη νίκη για τον Pedrosa!

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring Moto3: Ο Cortese κατακτά την νίκη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα