• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Μια νίκη δεν μας δίνει τον τίτλο!
Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τον κινητήρα στο Mugello!
Νέα 11/07/2012 - 14:01

O Pedrosa, o οποίος πέρασε δεύτερος στην βαθμολογία μετά την νίκη του στoSachsenring, επιστρέφει στο Mugello, σε μια πίστα που είχε κερδίσει το 2010! Αυτό ακριβώς θέλει να επαναλάβει και φέτος ο Ισπανός της Honda και – ανεβαίνοντας για 2η συνεχόμενη φορά στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου – να ψαλιδίσει κι άλλο την διαφορά του από τον πρωτοπόρο Jorge Lorenzo!

 

«Ανυπομονώ να βρεθώ στο Mugello και να προσπαθήσω να διατηρήσω το momentum αυτό, σε μια πίστα που λατρεύω, τόσο για την δομή της, όσο και για την ατμόσφαιρά της!», σχολίασε ο Dani! «Είναι μια απαιτητική πίστα, όσον αφορά την φυσική κατάσταση… πέρυσι ήμουν αδύναμος εκεί, εξαιτίας ενός τραυματισμού, και δεν έκανα καλό αγώνα. Βέβαια, το 2010 πέτυχα μια καλή νίκη και φέτος αισθάνομαι δυνατός και έτοιμος να τα πάω και πάλι καλά!»

 

«Το Mugello είναι μια τελείως διαφορετική πίστα, είναι σημαντικό να έχεις μια πολύ γρήγορη μοτοσυκλέτα στις εκεί στροφές και να βγάλουμε τα πλεονεκτήματά μας στην πίστα. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την δύναμη του κινητήρα μας!» Ο Dani ήταν χαρούμενος για την πρώτη του νίκη φέτος, όμως γνωρίζει ότι πρέπει να συνεχίσει σε αυτόν τον ρυθμό, αν θέλει να διεκδικήσει κάτι από τους Lorenzo-Stoner! «Η πρώτη νίκη μου στο Sachsenring ήταν καταπληκτική τόσο για εμένα, όσο και για την ομάδα μου! Είμαστε πιο κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά μια νίκη μόνο δεν θα μας δώσει τον τίτλο! Ήμουν ήρεμος όταν δεν νικούσαμε και δεν θα αφεθώ τώρα, διότι πετύχαμε την 1η μας νίκη! Φέτος πρέπει να είσαι σχεδόν τέλειος σε κάθε αγώνα για να πάρεις την νίκη, έτσι θα συνεχίσουμε να πιέζουμε δυνατά!»

 

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring: Paddock Girls!

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring: Τα υπέρ και τα κατά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα