• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Honda ανακοίνωσε Pedrosa-Marquez!
Το δίδυμο υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2014
Νέα 12/07/2012 - 11:38

Το HRC ανακοίνωσε και επίσημα το δίδυμο των αναβατών του μέχρι το 2014, με τον Stoner να αντικαθίσταται – όπως ήταν αναμενόμενο – από τον Marc Marquez, ενώ ο Dani Pedrosa παραμένει για άλλα δύο χρόνια στην ομάδα! Η συμφωνία του τελευταίου με το HRC είχε γίνει πριν ο Ισπανός οδηγός κάνει την πρώτη του νίκη στην Γερμανία!

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι σε θέση να ανακοινώσω την συμφωνία μου με την Honda για άλλα 2 χρόνια! Η σχέση μου με την ομάδα είναι μακρόχρονη και ήθελα πάρα πολύ να μείνω εδώ!», σχολίασε ο Pedrosa «Η μάχη για τον τίτλο φέτος είναι ακόμα ανοιχτή και οι επόμενες δυο σεζόν θα είναι ενδιαφέρουσες για εμένα. Όλη μου η καριέρα έχει συνδεθεί με την Honda, κάτι το οποίο με κάνει υπερήφανο! Θέλω να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά το HRC για την υποστήριξή του. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε μεγάλα πράγματα μαζί!»

 

Μαζί με τον Pedrosa, μέχρι το 2014, θα είναι ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα 125cc και πρωτοπόρος στην βαθμολογία της Moto2 φέτος, Marc Marquez, ο δρόμος του οποίου προς το HRC άνοιξε διάπλατα μετά και την απόσυρση του κανονισμού για τους rookie!

 

«Το να βρεθώ στο MotoGP με την Honda του χρόνου, είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για μένα και θέλω να ευχαριστήσω το HRC για την εμπιστοσύνη του σε εμένα!», υπογράμμισε ο νεαρός Marquez «Είμαι πολύ υπερήφανος που είμαι μέλος της μεγάλης οικογένειας της Honda και δεν θέλω να ξεχάσω όλους αυτούς, οι οποίοι με βοήθησαν από τα πρώτα μου βήματα στις μοτοσυκλέτες. Τώρα η προσοχή μου είναι στην Moto2, όπου με την ομάδα μου μαζί θα δουλέψουμε πολύ σκληρά για να πετύχουμε τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από το Πρωτάθλημα!»

 

Έτσι λοιπόν, μετά την ανανέωση του Jorge στην Yamaha, έκλεισαν και οι δυο θέσεις στην εργοστασιακή ομάδα της Honda, αποκλείοντας την επιστροφή του Vale εκεί και αφήνοντας μόνο μια θέση – αυτήν του δεύτερου οδηγού στην Yamaha – αβέβαιη…

 

Ο Αντιπρόεδρος του HRC, Shuhei Nakamoto,  δήλωσε τα εξής:

 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανανεώσαμε το συμβόλαιο μας με τον Pedrosa και καλωσορίζουμε τον Marc στην ομάδα! Ο Dani έχει μια πολύ δυνατή σεζόν φέτος και παλεύει με τον Casey και τον Lorenzo για το Πρωτάθλημα… είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την απόδοσή του! Ο Marc έχει ήδη αποδείξει πόσο γρήγορος είναι στα 125cc και στην Moto2 και πιστεύουμε ότι δίνοντάς του τον κατάλληλο χρόνο για να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, θα μπορέσει να δείξει τις ίδιες αρετές και στο MotoGP

 

Επόμενο άρθρο »

Mugello: Οι αριθμοί!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Classic corners!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα