• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello: Οι αριθμοί!
Τα στατιστικά στοιχεία που πρέπει να ξέρετε!
Νέα 12/07/2012 - 12:34

Φτάσαμε στον τρίτο συνεχόμενο γύρο του MotoGP, που θα διεξαχθεί στο Mugello, και το τέλος του οποίου θα σηματοδοτήσει μιας εβδομάδας ανάπαυση, προτού πάμε στην Laguna Seca και τον 10ο γύρο Πρωταθλήματος! Διαβάστε μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία πριν το Ιταλικό GP

 

 

63 – Με την νίκη του στην Γερμανία, ο Pedrosa ανέβηκε για 63η φορά στο βάθρο της μεγάλης κατηγορίας! Έχει μόλις ένα λιγότερο από τον 3 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή στα 500cc, Wayne Rainey!

 

28 – Ο Spies έγινε 28 ετών χτες, Τετάρτη, ενώ σήμερα γιορτάζει τα 28α γενέθλιά του ο Yuki Takahashi!

 

22 – Η πτώση του Stoner στην Γερμανία, δεν επέτρεψε στον Αυστραλό να τερματίσει αγώνα, για πρώτη φορά από το Ισπανικό GP πέρυσι! Από τότε, έχει τερματίσει στην πρώτη τετράδα για 22 συνεχόμενες φορές!

 

20 – Ο Lorenzo και ο Pedrosa έχουν πάρει την pole 20 φορές στην μεγάλη κατηγορία, τις πιο πολλές που έχει πάρει ποτέ Ισπανός οδηγός!

 

16 – Τα τελευταία 16 χρόνια, τουλάχιστον ένας Ιταλός βρίσκεται στο βάθρο στο Mugello στην μεγάλη κατηγορία! Την τελευταία φορά που δεν έγινε αυτό, ήταν το 1995!

 

16 – Η νίκη του Pedrosa στην Γερμανία ήταν η 16η του στην μεγάλη κατηγορία! Ο Dani πέρασε – σε νίκες – τον Alex Criville, ενώ βρίσκεται 5 νίκες πίσω από τον Jorge Lorenzo!

 

14.996 δευτ. – Η διαφορά του Pedrosa από τον δεύτερο στην Γερμανία, είναι η δεύτερη μεγαλύτερη – στο στεγνό – από την εποχή των τετράχρονων του MotoGP! Ο μόνος αγώνας με μεγαλύτερη διαφορά, ήταν το 2008 στο Brno όταν ο Rossi άφησε για 15.004 δευτ. πίσω του, τον Toni Elias!

 

5 – Μόλις 5 είναι οι οδηγοί της μεγάλης κατηγορίας που έχουν πάρει βαθμούς σε κάθε έναν αγώνα μέχρι τώρα… πρόκειται για τους Dani Pedrosa, Cal Crutchlow, Valentino Rossi, Nicky Hayden και Hector Barbera

 

3 – Στην Γερμανία, ο Andrea Dovizioso ανέβηκε στο βάθρο για 3η φορά το 2012. Ο τελευταίος αναβάτης δορυφορικής μοτοσυκλέτας που ανέβηκε στο βάθρο 3 φορές σε μια σεζόν, ήταν ο Marco Melandri το 2007!

 

Επόμενο άρθρο »

Εκτός και πάλι ο Abraham!

« Προηγούμενο άρθρο

Η Honda ανακοίνωσε Pedrosa-Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα