• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello Moto2: Ρεκόρ του Espargaro στις ΕΔ2!
Εκπληκτικός ο Ισπανός συνέτριψε το ρεκόρ του Stefan Bradl!
Νέα 13/07/2012 - 18:20

O Pol Espargaro ήταν εντυπωσιακός το απόγευμα στην Ιταλία και ο αναβάτης της Pons όχι μόνο πήρε την πρώτη θέση στους χρόνους – κάνοντας 1.52.745 – αλλά συνέτριψε παράλληλα και το ρεκόρ του Stefan Bradl, ο οποίος πέρυσι για να πάρει την pole position είχε γράψει 1.53.362…!

 

Ο μόνος που κατάφερε κάπως να τον πλησιάσει, ήταν ο Bradley Smith, μένοντας πίσω του για 2/10, καθώς ήταν ο δεύτερος και τελευταίος αναβάτης που έπεσε κάτω από το 1.53! Ο Thomas Luthi ήταν τρίτος ταχύτερος και δείχνει έτοιμος να πάρει πολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια, ενώ ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Marc Marquez, βρέθηκε στην 4η θέση, με διαφορά μισού δευτερολέπτου από τον αντίπαλο του Espargaro. Η διαδικασία ήταν και πάλι συναρπαστική, με 6 αναβάτες (στις θέσεις 4-9) να έχουν μεταξύ τους διαφορά μικρότερη του 1/10!

 

Ο Simone Corsi έδειχνε άνετος στην FTR μοτοσυκλέτα του και σκαρφάλωσε στην 5η θέση, με τον Scott Redding να ακολουθεί 6ος. Ο Alex de Angelis πλασαρίστηκε στην 7η θέση, ενώ πίσω του – σημειώνοντας τον 8ο καλύτερο χρόνο σήμερα το απόγευμα – ήταν ο Mika Kallio. Από την άλλη, ο Iannone έπεσε στην 9η θέση, με διαφορά λίγο κάτω από 7/10 από τον πρωτοπόρο. Ο Ιταλός άλλωστε, ήταν ο μόνος από τους οδηγούς στην πρώτη δεκάδα που δεν κατάφερε να βελτιώσει τον πρωινό του χρόνο.  Την δεκάδα έκλεισε ο Takaaki της Italtrans.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι χρόνο στο κάτω μέρος!

 

Επόμενο άρθρο »

Mugello: Όλοι κυνηγούν τον Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello ΕΔ2: Lorenzo – Pedrosa με φοβερούς χρόνους

Χορηγοί