• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello: Όλοι κυνηγούν τον Lorenzo!
Πρέπει να πλησιάσουμε κι άλλο την κορυφή, λέει ο Spies!
Νέα 13/07/2012 - 18:55

O αναβάτης της εργοστασιακής Yamaha, Jorge Lorenzo, ήταν αυτός που όλοι κυνηγούσαν στα πρώτα ελεύθερα της Παρασκευής, με τον Ισπανό να σημειώνει τον ταχύτερο χρόνο τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα! Από την αρχή κιόλας, ο Lorenzo – ο οποίος είχε κερδίσει στο Mugello πέρυσι – έδειχνε άνετος πάνω στην M1 του, πετυχαίνοντας έναν εκπληκτικό χρόνο στα 1.48.076, χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα από κάποιον άλλον!

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος, διότι από την αρχή ήμασταν πολύ γρήγοροι!», σχολίασε ο Ισπανός άσος. «Δεν χρειάστηκε να κάνουμε κάποιες αλλαγές στην μοτοσυκλέτα, η αίσθησή μου είναι πολύ καλή και τα πάντα δουλεύουν ρολόι! Νιώθω καλά και με την ανάρτηση, και με το γκάζι και με τα φρένα! Τα πάντα δείχνουν ξεκάθαρα για την συνέχεια, πρέπει να δουλέψουμε σε κάποιες μικρές λεπτομέρειες, ωστόσο η αρχή μας ήταν εξαιρετική!»

 

Ο έτερος αναβάτης της Yamaha, Ben Spies, πέρασε την ημέρα δοκιμάζοντας διαφορετικές επιλογές set-up, ψάχνοντας το πλέον ταιριαστό για το Mugello! Μια μικρή πτώση το πρωί δεν τον εμπόδισε να συνεχίσει με μεγαλύτερη όρεξη την δουλειά το απόγευμα, όταν και τερμάτισε 7ος αλλά μόνο 0.464 δευτ. από τον Lorenzo!

 

«Δεν ήταν άσχημη πρώτη ημέρα… το πρωί ήταν καλά τα πράγματα, ενώ το απόγευμα δοκιμάσαμε διάφορα set-up και χάσαμε λίγο χρόνο σε κάτι που τελικά δεν δούλεψε. Επιστρέψαμε λοιπόν σε αυτό που ξέραμε ότι δουλεύει και πηγαίναμε αρκετά καλά μέχρι το σημείο που τα ελαστικά ήταν αρκετά ταλαιπωρημένα. Είμαι ικανοποιημένος με τους χρόνους που κάναμε σε προσομοίωση αγώνα και γνωρίζουμε ότι μπορούμε να κάνουμε την μοτοσυκλέτα ακόμα καλύτερη αύριο! Πρέπει να πλησιάσουμε κι άλλο τους πρώτους και αν και η μοτοσυκλέτα μας είναι καλή, πρέπει να κάνουμε μερικές ακόμα τροποποιήσεις!», ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ο Spies!

 

Επόμενο άρθρο »

Κοντράστ συναισθημάτων στην Honda!

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello Moto2: Ρεκόρ του Espargaro στις ΕΔ2!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα