• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κοντράστ συναισθημάτων στην Honda!
Ικανοποιημένος ο Pedrosa, με τα ελαστικά προβληματίζεται ο Stoner!
Νέα 13/07/2012 - 19:56

Ο Pedrosa και ο Stoner εκμεταλλεύτηκαν πλήρως τις πολύ καλές καιρικές συνθήκες στην Ιταλία και δοκίμασαν την απόδοση των νέων ελαστικών της Bridgestone, ψάχνοντας παράλληλα για το καλύτερο set-up των μοτοσυκλετών τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι και οι 2 αναβάτες επέλεξαν το σκληρό ελαστικό, αυτό που είναι το πιο πιθανό να χρησιμοποιήσουν και στον αγώνα!

 

Dani Pedrosa: «Είχαμε κάποια προβλήματα με τα ελαστικά το πρωί, αλλά το απόγευμα βελτιωθήκαμε και αυτό θέλουμε και για την συνέχεια! Δυσκολευτήκαμε λίγο το πρωί να βρούμε ρυθμό, αλλά στην διάρκεια της ημέρας πλησιάσαμε τον Lorenzo, ο οποίος δείχνει ότι έχει βρει το στήσιμό του ήδη από την αρχή! Το απόγευμα θέλαμε να ολοκληρώσουμε και τους 12 γύρους που πρότεινε η Bridgestone, με το κανονικό σκληρό ελαστικό. Βγήκα έξω και αυτό είχα σκοπό να κάνω, αλλά δεν τα κατάφερα εξαιτίας της κόκκινης σημαίας. Τέλος πάντων, τελειώσαμε την ημέρα καλά και έχουμε μερικές ιδέες για αύριο: πρέπει να βρούμε περισσότερη πρόσφυση και καλύτερα φρένα, για να κερδίσουμε 3 με 4/10!»

 

Casey Stoner: «Δεν είχαμε καλή ημέρα και δεν εντυπωσιάστηκα από τον ρυθμό μας. Το πρωί ξεκινήσαμε πολύ μακριά από τον καλό ρυθμό μας και σταδιακά βελτιωνόμασταν. Το απόγευμα προσπαθήσαμε να κάνουμε να δουλέψει το σκληρό ελαστικό, αλλά κάθε φορά που βγαίναμε στην πίστα κάτι δεν πήγαινε καλά, έτσι επιστρέφαμε για να δοκιμάσουμε κάτι άλλο, ωστόσο τα πράγματα παρέμεναν τα ίδια. Φαίνεται ότι δεν έχουμε τις ίδιες θερμοκρασίες ελαστικών που πετυχαίνουν οι άλλοι και προσπαθούμε – χωρίς επιτυχία μέχρι στιγμής – να το καταφέρουμε, δοκιμάζοντας διάφορα στησίματα. Έχουμε πολλά να σκεφτούμε απόψε και θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε αύριο με κάτι διαφορετικό!»

 

Επόμενο άρθρο »

Mugello Moto3: Ο Σίσσης σε κρίση;

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello: Όλοι κυνηγούν τον Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα