• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello Moto3: Ο Σίσσης σε κρίση;
Ο Θανάσης προβληματισμένος με τον εαυτό του!
Νέα 13/07/2012 - 20:59

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Άκης Τεμπερίδης 

 

Χθες το απόγευμα συναντήσαμε τον 17χρονο Ελληνοαυστραλό της Moto3 στα πάντοκ και δεν είχε την καλύτερη διάθεση. Τα έβαζε συνεχώς με τον εαυτό του για την απόδοσή του στους τελευταίους δύο αγώνες.

 

Όταν έχεις μπροστά σου ένα παλικαράκι με τέτοιες δυνατότητες, τόσο ταλέντο, τσαγανό ελληνικό αλλά και υποστήριξη από την ομάδα του, δεν μπορείς παρά να του δώσεις κουράγιο: “περίμενε να έρθει το πρώτο σου βάθρο”, του λέγαμε “και θα ανέβεις ψυχολογικά”.

Σήμερα, ο Θανάσης μπήκε στο Mugello μουδιασμένος και το μόνο που κατάφερε ήταν η χειρότερη επίδοσή του στα δοκιμαστικά από την αρχή της χρονιάς: πέτυχε μόλις τον 31ο χρόνο σήμερα (2 ́02.309 στα ΕΔ2). Και το χειρότερο; 2,6” τον χωρίζουν από τον ταχύτερο της ημέρας Vinales, που έσπασε το φράγμα των 2’00 με χρόνο 1’59.676.

 

Μετά τη δεύτερη περίοδο δοκιμών συναντήσαμε τον Θανάση στα πάντοκ παρέα με τον άλλο Αυστραλό του Moto3, τον Miller. Δεν μιλιόνταν και οι δύο, μιας και ο Miller από εκεί που κυνηγούσε νίκη στο Sachsenring, έκανε το χειρότερο χρόνο σήμερα.

“Τι έγινε Θανάση;” τον ρωτήσαμε στα αγγλικά. Δεν μασάει τα λόγια του ο μικρός: “σκατά” (σε σπαστά ελληνικά)!

Γιατί; Σηκώνοντας του ώμους, απογοητευμένος μας εξήγησε ότι σήμερα είχε προβλήματα συνολικά με το στήσιμο. “Με τη σκληρή γόμα κόντεψα να πέσω τρεις φορές σε ένα γύρο”, μας είπε. “Μετά είχα πρόβλημα με τη ρύθμιση του πιρουνιού και είδικά στην Αrrabiata έχανα πολύ χρόνο”.

 

Τι συμβαίνει με το Σίσση; Μήπως το Μουτζέλο δεν του ταιριάζει;

Κάθε άλλο. Όπως μας είπε ο ίδιος, είναι η αγαπημένη του πίστα μαζί με το Assen. Το περίεργο είναι ότι στην ευθεία η KTM του Σίσση ήταν σήμερα η πιο γρήγορη μοτοσικλέτα στην ευθεία, με τελική που άγγιξε τα 233.9 χλμ./ώρα.

Άρα τι; Περνάει κρίση ο Θανάσης Σίσσης;

Απ‘ όσο τον βλέπουμε εδώ στο Μουτζέλο, αν περνάει κρίση αυτή είναι μόνο κρίση αυτοεκτίμησης. Πρέπει να πιστέψει λίγο παραπάνω στον εαυτό του από αύριο γιατί το Σαββατοκύριακο είναι μεγάλο. Έτσι κι αλλιώς από αύριο θα φοράει στη μοτοσυκλέτα του έναν ολοκαίνουργιο κινητήρα, που με τη φρεσκάδα του, μπορεί να βοηθήσει.

Θα επανέλθουμε λοιπόν με την περίπτωση του Ελληνοαυστραλού μετά τις κατατακτήριες δοκιμές.

Way to go Thanasis!

 

Επόμενο άρθρο »

Ενθαρρυντικό ξεκίνημα για Hayden!

« Προηγούμενο άρθρο

Κοντράστ συναισθημάτων στην Honda!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα