• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Petrucci – Stoner: το συμβάν και η λύση
Ο Ιταλός σε καλό κλίμα με τον Αυστραλό
Νέα 14/07/2012 - 10:45

Αρχικά ο Danilo Petrucci έγραψε στο twitter ένα σχόλιο που θεωρήθηκε ειρωνικό: “Λυπάμαι για το συμβάν με τον Casey, αλλά πίεζα δυνατά και δεν μπορούσα να δω το τι γινόταν πίσω μου. Η μοτοσυκλέτα μου δεν φτάνει τα 300 χλμ/ώρα στην κύρια ευθεία”. 

 

Το συμβάν έχει να κάνει με την κίνηση του Stoner να σπρώξει τον Ιταλό οδηγό, μέσα στην πίστα – η αλήθεια είναι όχι σε επικίνδυνο σημείο – για να του δείξει τη δυσφορία του για το ότι τον έκοψε σε ένα γρήγορό του γύρο στις ΕΔ2.

“Αν δείτε τους χρόνους μου, σε αυτόν τον γύρο έκανα τον 2ο ταχύτερό μου”, έγραψε ο Petrucci, “Έχω περίπου 80 άλογα λιγότερα από τον Stoner” και μετά σε τρίτο twit έγραψε απλά τις τελικές:

Barbera 346.7, Rossi 344.1, Hayden 343.6, Crutchlow και Lorenzo 348. Petrucci 302.6.

 

Με διαφορά λοιπόν 44.1 χλμ/ώρα στην ευθεία είναι σαν το Δαυίδ απέναντι στο Γολιάθ, τουλάχιστον σε αυτόν τον τομέα και όπως και νάχει η συμπεριφορά του Stoner σχολιάστηκε ιδιαίτερα αρνητικά στο paddock.

Αυστραλοί οδηγοί έλεγαν ότι δεν μιλάει σε κανέναν, ούτε στους συμπατριώτες του και ότι τον παραδέχονται ως οδηγό, αλλά ως άτομο είναι “σκατά” όπως χαρακτηριστικά είπαν!

 

Τελικά ο Danilo Petrucci πήγε στο γκαράζ του Stoner και έληξαν την παρεξήγηση με χαμόγελα, για να γράψει ο Ιταλός:

“Οι πραγματικοί οδηγοί ξεκαθαρίζουν τα πράγματα με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό”.  

 

Επόμενο άρθρο »

Mugello Moto3: Πρώτος ο Vinales και στις ΕΔ3!

« Προηγούμενο άρθρο

Ενθαρρυντικό ξεκίνημα για Hayden!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα