• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello Moto2: Δραματικές ΕΔ3, 1ος ο Luthi!
Έπεσε και χτύπησε ο Espargaro, στην 2η θέση ο Marquez!
Νέα 14/07/2012 - 14:13

Οι τελευταίες ελεύθερες δοκιμές στην πίστα του Mugello, για την μεσαία κατηγορία του Πρωταθλήματος, δεν ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς ο αναβάτης της Pons, Pol Espargaro – και κυρίαρχος μέχρι στιγμής σε όλες τις διαδικασίες – παρασύρθηκε από τον νεαρό Johann Zarco, ο οποίος δεν μπήκε σωστά στην στροφή και όταν προσπάθησε να επιβραδύνει έπεσε στον Ισπανό οδηγό… ο Zarco δεν έπαθε τίποτα, ωστόσο ο Espargaro έπρεπε εσπευσμένα να μεταφερθεί στο ιατρικό κέντρο, πιθανότατα με τραυματισμό στο δεξί του πόδι.

 

Μετά το περιστατικό αυτό, ήταν ο Marquez εκείνος που πήρε τα ηνία στα τελευταία ελεύθερα, για το μεγαλύτερο διάστημα, με τον Luthi να ανεβάζει στροφές στα τελευταία λεπτά και με ένα πολύ καλό 1.52.795, να αφήνει στην δεύτερη θέση τον Ισπανό πρωτοπόρο της βαθμολογίας! Η 3η θέση πήγε στον Andrea Iannone, ο οποίος έκανε την εμφάνισή του σήμερα με μια κατακόκκινη μοτοσυκλέτα και ο οποίος δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση, λίγο πριν τις απογευματινές κατατακτήριες!

 

Ο Bradley Smith πλασαρίστηκε στην 4η θέση, χωρίς όμως να βελτιώσει τον χρόνο του από χτες. Ο αναβάτης της Tech 3 Racing, δοκίμασε ένα νέου σχεδιασμού φέρινγκ, το οποίο θα βελτιώσει την αεροδυναμική του απόδοση. Τον Βρετανό ακολούθησαν δυο Ιταλοί, ο Simone Corsi και ο Claudio Corti, οι οποίοι είναι σταθερά γρήγοροι όλο το Σ/Κ!

 

Ο Scott Redding ολοκλήρωσε στην 7η θέση, μπροστά από τον Nakagami ο οποίος είναι σταθερά στην πρώτη δεκάδα. Ο Alex de Angelis πέτυχε τον 9ο χρόνο σήμερα το πρωί, ωστόσο και αυτός, όπως και ο Smith, δεν κατάφερε να βελτιώσει τον χρόνο του από χτες. Παρά την πτώση του από πολύ νωρίς, ο χρόνος που πρόλαβε να κάνει ο Espargaro προκρίθηκε ως ο 10ος καλύτερος και το πιο σημαντικό όλων; ο χτεσινός του χρόνος στα δεύτερα ελεύθερα παραμένει ο πιο γρήγορος της Moto2 στην πίστα του Mugello!

 

Αναλυτικά οι χρόνοι και οι θέσεις των οδηγών στο κάτω μέρος!  

 

Επόμενο άρθρο »

Mugello Moto3: Ο εκπληκτικός Vinales την pole!

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello MotoGP: O Lorenzo σπάει όλα τα ρεκόρ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα