• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello Moto3: Ο εκπληκτικός Vinales την pole!
2ος ο Cortese, πολλά τα προβλήματα για τον 29ο Σίσση…
Νέα 14/07/2012 - 15:33

Το ενδιαφέρον στις κατατακτήριες της μικρής κατηγορίας κράτησε μέχρι – κυριολεκτικά – το τελευταίο δευτερόλεπτο, όταν και όλα έδειχναν ότι η pole θα πήγαινε στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, SandroCortese! Ο Vinalesόμως είχε άλλα σχέδια και με έναν καταπληκτικό τελευταίο γύρο – την ώρα που η πίστα είχε κίνηση! – κατάφερε τα τελευταία δευτερόλεπτα να πάρει την μπουκιά από το στόμα του Γερμανού, σημειώνοντας 1.57.980 και παίρνοντας το δικαίωμα να ξεκινήσει από την πρώτη θέση, αύριο στον αγώνα!

 

Ο Cortese έμεινε εν τέλει 4/10 πίσω από τον Vinales, αφήνοντας άλλα τόσα, στην 3η θέση, τον AlexRins, oοποίος θα είναι και ο τελευταίος αναβάτης στην πρώτη σειρά, ολοκληρώνοντας την καλύτερή του εμφάνιση, μέχρι τώρα, αυτό το Σ/Κ! Ο πρώτος της δεύτερης γραμμής είναι ο EfrenVazquez, ο οποίος τα πάει εξαιρετικά στην ιταλική πίστα, αφήνοντας πίσω του τον ομόσταυλο του Cortese, DannyKent! Ο τελευταίος, παρά το γεγονός ότι ήταν ο μόνος που κόντραρε τον Vinales στα ελεύθερα, δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο και στις απογευματινές κατατακτήριες.

 

Ο καλύτερος Ιταλός σήμερα, ήταν ο αναβάτης του Gresini, NiccoloAntonelli, ο οποίος ανέβηκε στην 6η θέση και θα κλείσει την δεύτερη σειρά του αυριανού grid. Ο νεαρός Ιταλός ήταν πολύ γρήγορος και το πρωί και οπωσδήποτε θα θέλει να επαναλάβει μια αντίστοιχη εμφάνιση στον αγώνα αύριο, μπροστά στους φιλάθλους του.

 

Ο Khairuddin θα ξεκινήσει 7ος, μπροστά από άλλον έναν Ιταλό, τον νεοφερμένο – και πολλά υποσχόμενο – RomanoFenati, ο οποίος έχει κάθε λόγο να είναι απογοητευμένος με τις κατατακτήριες, καθώς ήταν αρκετά γρήγορος στα ελεύθερα. Ο Salom και ο Faubel ολοκλήρωσαν την πρώτη δεκάδα. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Θανάσης με το σκληρό ελαστικό και τις ρυθμίσεις της μοτοσυκλέτας του, αποδείχτηκαν δυσεπίλυτο εμπόδιο και αποτέλεσαν – σε συνδυασμό με την χαμηλή του ψυχολογία – τον λόγο που ο Έλληνας αναβάτης έκανε την χειρότερή του φετινή εμφάνιση σε κατατακτήριες… τα πράγματα δείχνουν εξαιρετικά δύσκολα για τον Θανάση, ο οποίος έμεινε πάνω από 3 δευτερόλεπτα πίσω από τον πρώτο, ενώ θα ξεκινήσει και από πολύ πίσω τον αγώνα, στην 29η θέση… Του ευχόμαστε καλή επιτυχία αύριο και ας μην ξεχνάμε ότι και στην Γερμανία ξεκίνησε από πολύ πίσω (21ος) αλλά στον αγώνα πανηγύρισε μια εξαιρετική 9η θέση!

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι χρόνοι στο κάτω μέρος της σελίδας

 

Επόμενο άρθρο »

Mugello: Pole δώρο της Yamaha στον Pedrosa

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello Moto2: Δραματικές ΕΔ3, 1ος ο Luthi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα