• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello Moto2: Σεληνιασμένος ο Espargaro!
Πείσμωσε μετά την πτώση του και πήρε μια φοβερή pole!
Νέα 14/07/2012 - 17:42

Ο Pol Espargaro έκανε μια μεγαλειώδη εμφάνιση, σήμερα το απόγευμα στις κατατακτήριες της Moto2, και – παρά την σφοδρή πτώση που είχε στις τελευταίες ελεύθερες δοκιμές – κατάφερε να συνέλθει και να κάνει την επίθεσή του στον έτερο μεγάλο αναβάτη της κατηγορίας, τον Marc Marquez. O τελευταίος οδηγούσε την μάχη με το χρονόμετρο σχεδόν μέχρι το τέλος, όταν ο αφηνιασμένος και πεισμωμένος οδηγός της Pons, σημείωσε 1.52.389 και άφησε στην δεύτερη θέση τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας! Πραγματικά συγκλονιστικό φινάλε, το οποίο προμηνύει έναν πολύ συναρπαστικό αγώνα αύριο!

 

Ο Johan Zarco ήταν φοβερός στις κατατακτήριες, πήρε την 3η θέση και σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα ξεκινούσε τον αγώνα στην πρώτη σειρά. Ωστόσο, μετά το περιστατικό το πρωί, όταν και παρέσυρε τον Espargaro από λάθος του, ο νεαρός αναβάτης της JIR θα ξεκινήσει 18ος μετά την ποινή 15 θέσεων που δέχτηκε από την Επιτροπή Αγώνων. Έτσι, την 3η θέση θα πάρει ο Andrea Iannone, ο μοναδικός Ιταλός ο οποίος – έστω και χάρη στις συγκυρίες – θα είναι στην πρώτη σειρά του αυριανού grid.

 

Ακόμα μια δυνατή εμφάνιση από τον De Angelis, ο οποίος έφερε την FTR στην 4η θέση και θα ξεκινήσει τον αγώνα δίπλα στον Luthi, ο οποίος ήρθε 5ος Την δεύτερη σειρά έκλεισε ο Bradley Smith, παρά την πτώση του στον τελευταίο του γύρο όταν και πίεζε περισσότερο. Ο Scott Redding βρέθηκε στην 7η θέση, αφήνοντας για λίγο πίσω του τον Esteve Rabat, στην 8η Την δεκάδα έκλεισαν οι Nakagami (9ος) και ο πολύ καλός σήμερα το απόγευμα, Nico Terol (10ος).

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Brno Moto2 ΕΔ3: Δυνατός ανταγωνισμός!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Restiamo Uniti, το νέο κράνος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα