• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno Moto2 ΕΔ3: Δυνατός ανταγωνισμός!
Μπροστά ο Espargaro, 4ος ο Marquez!
Νέα 25/08/2012 - 17:43

Με τις συνθήκες πίστας να είναι ελαφρώς καλύτερες σήμερα το πρωί, σε σχέση με χτες, ο Espargaro το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο και σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο με 2.02.588, ενόψει των κατατακτηρίων! Πίσω του ήταν ο Βρετανός Scott Redding, ενώ μίνι έκπληξη συνιστά η παρουσία του Aegerter στην 3η θέση! Μάλιστα να υπογραμμίσουμε ότι η διαφορά των τριών πρώτων ήταν κάτω από 3/10, προμηνύοντας συγκλονιστικές μάχες στην συνέχεια!

 

Ο Marc Marquez βρέθηκε στην 4η θέση της λίστας, με τον Luthi να φέρνει την Suter του στην 5η θέση! Φοβερός ήταν και ο αναβάτης της Italtrans, Claudio Corti, ο οποίος φιγουράρει στην 6η θέση, μπροστά από τον Terol, ο οποίος συνεχίζει την ανοδική του πορεία στο δεύτερο μισό του Πρωταθλήματος.

 

Ο Gino Rea κατάφερε στο τέλος να κάνει έναν καλό γύρο και να πλασαριστεί στην 8η θέση, ακολουθούμενος από τον Corsi και τον Kallio, με τους οποίους έκλεισε η πρώτη δεκάδα αναβατών. Ο πολύ καλός χτες, de Angelis, είχε μια πολύ άσχημη διαδικασία σήμερα το πρωί και βρέθηκε στην 20η θέση. Το παρήγορο γι’ αυτόν είναι ότι παραμένει 6ος στους συνδυασμένους χρόνους.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Σημείο αναφοράς και στα social networks ο Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Πέθανε ο Neil Armstrong

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα