• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τέταρτο βάθρο για τον εκπληκτικό Dovi!
Το άσχημο ξεκίνημά του πλήρωσε ο Crutchlow!
Νέα 15/07/2012 - 21:06

Ο Dovi εξασφάλισε το 4ο βάθρο της φετινής σεζόν και η εκπληκτική του ταχύτητα πάνω στην δορυφορική Μ1, υπόσχεται και άλλες ανάλογες εμφανίσεις μέχρι το τέλος! Ο Ιταλός της Tech 3, ο οποίος γίνεται ο μόνος - εδώ και πολλά χρόνια - αναβάτης δορυφορικής ομάδας που ανεβαίνει 4 φορές στο βάθρο σε μια σεζόν, κέρδισε την συναρπαστική του μάχη με τον τρομερό μικρό της LCR Honda, χαροποιώντας τους περίπου 65.000 θεατές του αγώνα!

 

«Ένα βάθρο είναι πάντα σημαντικό, αλλά είναι ακόμα καλύτερο μπροστά στο ιταλικό πλήθος και ύστερα από τόσο συναρπαστικές μάχες!», υπογράμμισε ο άσος της δορυφορικής Yamaha! «Έκανα εξαιρετική αρχή και ήμουν 3ος στην πρώτη στροφή! Ένιωθα δυνατός στα φρένα κι έτσι πέρασα και τον Dani στην 5η στροφή. Αμέσως συνειδητοποίησα ότι ο Jorge ήταν ταχύτατος σε κάποια κομμάτια της πίστας, ωστόσο μπόρεσα να δω ποια είναι τα μικρά σημεία που πρέπει να βελτιώσω για να πάρω το καλύτερο δυνατό από την Yamaha. Η μάχη μου με τον Bradl ήταν φανταστική και ήταν πολύ καλός! Δεν εγκατέλειψε την μάχη κι έτσι είμαι πολύ χαρούμενος για το βάθρο! Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου, δουλεύουμε τέλεια μαζί και αυτό φαίνεται στα αποτελέσματα!»

 

Ο Βρετανός της δορυφορικής Μ1 είχε και αυτός μια συγκλονιστική μάχη με τον Valentino Rossi! Ο Crutchlow έκανε ό,τι ήταν δυνατόν και ασκούσε αφόρητη πίεση στον Ιταλό, ωστόσο ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής δεν ήταν εύκολος αντίπαλος! Από την άλλη ο Cal ήταν φανταστικός και πέτυχε το 7ο του πλασάρισμα στην πρώτη εξάδα αναβατών φέτος, αφού προσπέρασε τον Nicky Haydan στην τελευταία στροφή!

«Η αρχή που έκανα και οι πρώτοι 5 γύροι ήταν αποφασιστικής σημασίας για την συνέχεια… έκανα πολύ άσχημο ξεκίνημα!», παραδέχτηκε ο Crutchlow «Μόλις βρήκα τον ρυθμό μου ήμουν κάπως πιο άνετα, όμως δεν είχα καλή αίσθηση με το ντεπόζιτο γεμάτο και αυτό είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε. Η μάχη με τον Valentino ήταν φανταστική και έμαθα πολλά από αυτόν! Η γνώση του αυτής της πίστας είναι απαράμιλλη και η σταθερότητά του ήταν απίστευτη. Ήμουν πιο γρήγορος από αυτόν στο τελευταίο κομμάτι, αλλά δεν ήμουν αρκετά κοντά του για να τον περάσω στα φρένα και η μοτοσυκλέτα του ήταν ταχύτατη στην ευθεία. Έκανα ό,τι μπορούσα, αλλά ήταν εκπληκτικός στα φρένα και δεν μου άφησε κανένα περιθώριο! Θέλω επίσης να συγχαρώ τον Andrea. Κάνει καταπληκτική δουλειά και 3 συνεχόμενα βάθρα σε αυτό το επίπεδο, δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση! Το κατάφερε μπροστά στο κοινό του και αυτό δείχνει τι φοβερή δουλειά κάνει η Yamaha Tech 3 το 2012!»

 

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Παραμένει στο Mugello!

« Προηγούμενο άρθρο

Ακόμα ένα βάθρο για τον Pedrosa!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα