• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Marlboro στέλνει τον Rossi στην Yamaha;
Οι συναντήσεις και το παρασκήνιο για το μέλλον του Vale!
Νέα 18/07/2012 - 17:54

Marlboro (Phillip Morris), Valentino Rossi και Yamaha. Βάλτε αυτές τις λέξεις σε μια πρόταση και έχετε πετύχει την πιο πρόσφατη φήμη που κυκλοφορεί στα paddock του MotoGP…! Μια φήμη που ξεκίνησε από το Ισπανικό site, Motocuatro.com!

 

Κατά την διάρκεια του Σ/Κ στο Mugello, απ’ ότι φαίνεται διεξήχθησαν μερικές – όχι και τόσο – κρυφές συναντήσεις ανάμεσα στον Αντιπρόεδρο της Marlboro, Maurizio Arrivabene (o ίδιος που είχε πει ότι ο Stoner έπρεπε να απολογηθεί όταν ήταν άφαντος για μερικούς αγώνες εξαιτίας αρρώστιας και μάλλον ήταν και ο κύριος λόγος που έφυγε από την Ducati) και τον Rossi, καθώς και ανάμεσα στον πρώτο και τον CEO της Dorna, Carmelo Ezpeleta!

 

Το μοναδικό θέμα συζήτησης ήταν το μέλλον του 9 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή και η πιθανότητα να βρει μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα για το 2013, που θα του επιτρέψει να αγωνίζεται για νίκες. Υποτίθεται μάλιστα ότι η Marlboro θα γίνει χορηγός – και πάλι – της Yamaha, στην περίπτωση που ο Vale επιστρέψει στην εργοστασιακή Μ1, δίπλα στον Jorge Lorenzo! Για μια ακόμη φορά, να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Lorenzo δεν έχει βρει χορηγό από τότε που ο “Γιατρός” έφυγε και είναι σίγουρο ότι ο Jarvis θα καλοδεχτεί περισσότερο τα χρήματα, ...παρά τον Ιταλό αναβάτη!

 

Αν οι φήμες επαληθευτούν – βέβαια ο ίδιος ο Rossi δηλώνει ότι θέλει να μείνει στην Ducati και προς αυτήν την κατεύθυνση έγιναν οι συνομιλίες του με τον Rupert Stadler στο Sachsenring – τότε η Ducati κινδυνεύει να μείνει χωρίς τον μεγαλύτερο και κυριότερό της χορηγό από τότε που έκανε το ντεμπούτο της στα GP, το 2003, ενώ η Audi θα χρειαστεί να βάλει πολλά λεφτά για να υποστηρίξει την προσπάθεια της ομάδας στο Πρωτάθλημα! Πάντως, και ο Davide Brivio έχει δηλώσει ότι ο συνεργάτης του δεν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Yamaha


Το σίγουρο είναι ότι οι πιθανότητες να μείνει στην Ducati, μειώνονται όσο δεν υπάρχει πραγματική και γρήγορη πρόοδος, ενώ στενεύουν και τα χρονικά περιθώρια για όλους και για την Yamaha, ώστε να αποφασίσει για την ομάδα του 2013. 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Ψυχραιμία και αυτοσυγκέντρωση!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο μικρός αδερφός του Marquez στην Moto3!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα