• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ψυχραιμία και αυτοσυγκέντρωση!
Τα 2 συστατικά που συνιστά ο Lorenzo στον Spies!
Νέα 18/07/2012 - 19:24

“Ψυχραιμία και Αυτοσυγκέντρωση!!” Θα μπορούσε να είναι παραλλαγή της γνωστής ατάκας από την ελληνική ταινία με τον αξέχαστο Θανάση Βέγγο, ωστόσο εδώ πρόκειται για συμβουλή που έδωσε ο Jorge Lorenzo στον ομόσταυλό του, Ben Spies!

 

Ο Τεξανός κάνει την χειρότερή του χρονιά στην μεγάλη κατηγορία, δεν έχει ανέβει στο βάθρο ακόμα, ενώ στα μισά του Πρωταθλήματος έχει συγκεντρώσει μόλις 66 βαθμούς, σε αντίθεση με τους 185 του Jorge, και βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας…

 

«Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα ταλέντου ή ταχύτητας, διότι το 2010 στον πρώτο του αγώνα στο Κατάρ, τερμάτισε μόλις 4 δευτερόλεπτα πίσω από τον νικητή, με την – τότε – δορυφορική του μοτοσυκλέτα…», σχολίασε ο Ισπανός πρωτοπόρος της βαθμολογίας «Έτσι, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να το κάνει! Νομίζω ότι πρέπει να παραμείνει ψύχραιμος, διότι το φετινό Πρωτάθλημα είναι ασταθές και άτυχο γι’ αυτόν. Αν μείνει ψύχραιμος και συγκεντρωμένος, θα είναι σταθερά στο βάθρο και κάποιες φορές θα κερδίζει και αγώνες!»

 

Να θυμίσουμε ότι ο Lorenzo έχει ήδη ανανεώσει την συνεργασία του με την Yamaha μέχρι το 2014, ενώ το μέλλον του Ben φαίνεται αβέβαιο, ιδιαίτερα αν στην εξίσωση προσθέσουμε δυο πολύ σημαντικές παραμέτρους: τον Cal Crutchlow και τον Andrea Dovizioso, με τον τελευταίο να έχει ανέβει ήδη 4 φορές στο βάθρο με την δορυφορική του M1!

 

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με κάποιον από αυτούς», τόνισε ο Lorenzo όταν ρωτήθηκε ποιόν από τους 2 προτιμά, τον Spies ή τον φορμαρισμένο Dovi! «Ίσως με τον Ben να είμαστε πιο φίλοι γιατί περνάμε αρκετό διάστημα μαζί. Αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα και με τον Dovi, παρά τις μάχες μας στα 250cc. Είναι ένας αναβάτης που δικαίως μπορεί να ανέβει στην εργοστασιακή Yamaha. Τώρα η εταιρεία και ο Lin Jarvis πρέπει να αποφασίσουν για το ποιος θα είναι ο δεύτερος οδηγός!»

 

Επόμενο άρθρο »

H Ducati με τον νέο κινητήρα στην Laguna Seca!

« Προηγούμενο άρθρο

Η Marlboro στέλνει τον Rossi στην Yamaha;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα