• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Ducati με τον νέο κινητήρα στην Laguna Seca!
Θα σφραγιστεί λίγο πριν τον 10ο γύρο στην πίστα της Αμερικής!
Νέα 19/07/2012 - 09:59

Ο Filippo Preziosi, Τεχνικός Διευθυντής της Ducati Corse, σχολίασε στο επίσημο site του MotoGP, ότι η δουλειά που έχουν μπροστά τους τις επόμενες 3 ημέρες του τεστ (η ιταλική ομάδα έμεινε για 3 επιπλέον ημέρες στην Τοσκάνη, μετά το τεστ της Δευτέρας, με τους δοκιμαστές της) είναι μεγάλη: «Θα δουλέψουμε τόσο στο πλαίσιο όσο και στον κινητήρα… το πρόβλημα είναι τεράστιο πραγματικά…! Το προηγούμενο Σ/Κ κάναμε ένα βήμα, αλλά γνωρίζουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να βελτιωθούμε»

 

Όπως είχε γίνει γνωστό, στην Laguna Seca η ιταλική ομάδα θα σφραγίσει τον 4ο κινητήρα της  και ο Preziosi εξήγησε τον σχεδιασμό τους. «Στην Laguna θα σφραγίσουμε τον κινητήρα νούμερο 4, όπως έχουμε σχεδιάσει. Αυτός είναι έτοιμος για μερικά επιπρόσθετα εξαρτήματα που έχουμε εξελίξει. Μερικά από αυτά θα είναι διαθέσιμα κατευθείαν από την Laguna και κάποια άλλα θα έρχονται σταδιακά στους επόμενους αγώνες. Αυτό εξαρτάται και από το τελικό αποτέλεσμα και μόνον όταν θα είμαστε σίγουροι ότι αυτά τα εξαρτήματα θα μας βελτιώσουν όσον αφορά στην απόδοση…»

 

Πέρα από τα εξαρτήματα που θα είναι διαθέσιμα από την Laguna Seca, η Ducati δουλεύει για την επιπλέον εξέλιξη της μοτοσυκλέτας της στο τριήμερο αυτό, που ολοκληρώνεται σήμερα, με τον Preziosi όμως να μην θέλει να αποκαλύψει τις ενδεχόμενες αναβαθμίσεις… «Τώρα πρέπει να ολοκληρώσουμε τα τεστ και να δοκιμάσουμε μερικά νέα πράγματα. Θα τα προσφέρουμε στους οδηγούς μας στο επόμενο τεστ που θα κάνουμε τον Αύγουστο… ωστόσο αυτά είναι μυστικό!»

 

Επόμενο άρθρο »

Επίσημη πρόταση Audi-Ducati στον Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Ψυχραιμία και αυτοσυγκέντρωση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα