• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Schwantz: Δεν αξίζει η Ducati στον Crutchlow!
Δεν έχει ανέβει ούτε μια φορά στο βάθρο φέτος!
Νέα 19/07/2012 - 14:26

Η κοινή πεποίθηση των περισσοτέρων, είναι ότι Άγγλοι και Αμερικανοί είναι – λίγο πολύ – σύμμαχοι σε ένα ευρύ πλαίσιο θεμάτων, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να συμβαίνει ανάμεσα σε Schwantz και Crutchlow, με τον πρώτο να δηλώνει ευθαρσώς ότι η εργοστασιακή Ducati δεν αξίζει στον δεύτερο!

 

«Υπάρχει το πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να μην έχουμε, του χρόνου,  Αμερικανούς οδηγούς στην μεγάλη κατηγορία…», ξεκίνησε να λέει ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής, για να καταλήξει: «Πρόσφατα άκουσα φήμες ότι ο Spies θα κρατήσει την θέση του στην Yamaha! Όσο για τον Hayden…; Δεν του αξίζει να αντικατασταθεί από τον Crutchlow, ο οποίος ισχυρίζεται ότι μπορεί να τα καταφέρει με την εργοστασιακή μοτοσυκλέτα, αλλά δεν έχει ανέβει ούτε σε ένα βάθρο φέτος!» (σ.σ. γιατί έχει ανέβει ο Hayden;)

 

Ο Τεξανός είχε την ευκαιρία να συζητήσει και με τον Colin Edwards, ο οποίος μετά από μια τεράστια καριέρα στους αγώνες μοτοσυκλετών, ίσως κρεμάσει τις… μπότες του μετά από 10 χρόνια στο MotoGP! «Ίσως είχε ανέβει σε κάποιο βάθρο, αν είχε – για παράδειγμα – μια εργοστασιακή Yamaha στην διάθεσή του… ωστόσο είναι δύσκολο… δεν ξέρω τι θα προτιμήσει, να συνεχίσει να αγωνίζεται ή να πηγαίνει για ψάρεμα και να περνά περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του;»

 

Ο χειρότερος φόβος του Schwantz, ο οποίος εργάζεται για να φέρει το MotoGP στο Austin του Τέξας, είναι ότι το άθλημα θα τύχει μικρής υποστήριξης από το κοινό, σε περίπτωση που δεν θα υπάρχει κάποιος Αμερικανός στο grid! «Δεν θα υπάρξει καθόλου ενδιαφέρον για ένα δικό μας GP, χωρίς να έχουμε έναν δικό μας οδηγό στην γραμμή εκκίνησης της μεγάλης κατηγορίας. Για να μην αναφερθώ στο γεγονός ότι δεν έχουμε κανέναν στην Moto2 και Moto3, ενώ στο Rookies Cup υπάρχει μόνο ένα αγόρι, ο Joe Roberts…»

 

Επόμενο άρθρο »

Nakamoto: Θέλω να συνεργαστώ με τον Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Σχέδια από την Audi για δική της μοτοσυκλέτα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα