• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Nakamoto: Θέλω να συνεργαστώ με τον Rossi!
Θα του έδινα μια εργοστασιακή σε μια από τις δορυφορικές μας ομάδες!
Νέα 19/07/2012 - 16:19

Τα σενάρια που αφορούν στον Rossi και τις μελλοντικές του επιλογές είναι ουκ ολίγα και αυτό θα το έχουν συμπεράνει οι τακτικοί αναγνώστες της ιστοσελίδας μας! Μάλιστα, όσο στενεύουν τα χρονικά περιθώρια, τόσο οι φήμες αλλά και οι δηλώσεις παραγόντων του MotoGP αυξάνονται! Λογικό, αφού ο Vale είναι το μοναδικό μεγάλο ( ή καλύτερα τεράστιο!) όνομα που δεν έχει κλείσει σε κάποια ομάδα για το 2013! Γράφαμε χτες για το ενδεχόμενο να μετακινηθεί στην Yamaha, με την υποστήριξη και χορηγία της Marlboro, αλλά δεν πέρασαν μερικές ώρες και νεότερα από την Ιταλία έκαναν σαφές ότι η Marlboro μένει στην Ducati, η οποία – πάντα μαζί με την Audiέκανε επίσημη πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας της με τον “Γιατρό”…!

 

Φαίνεται λοιπόν, ότι δεν περνά ούτε μια ημέρα που να μην γεννιούνται φήμες σχετικά με το μέλλον του 9 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή και αυτήν την φορά, ήρθε ο Shuhei Nakamoto, το αφεντικό του HRC, να προσθέσει ακόμα ένα κεφάλαιο στο δαιδαλώδες αυτό έπος της μετακίνησης ή όχι του Rossi

 

«Θα ήθελα πραγματικά να συνεργαστώ με τον Valentino», δήλωσε πρόσφατα ο Nakamoto σε ιταλικά μέσα «Όταν αγωνιζόταν με την Honda, ήμουν αναμεμειγμένος με την Φόρμουλα 1 κι έτσι η μοναδική φορά που τον είδα πάνω στην μοτοσυκλέτα μας, ήταν στις 8 ώρες της Suzuka! Δεν ήταν εφικτό να φέρουμε τον Rossi στην εργοστασιακή μας ομάδα, ωστόσο είμαι διατεθειμένος να του δώσω μια εργοστασιακή μοτοσυκλέτα σε μια από τις δορυφορικές μας ομάδες…»

 

Με τα λόγια του Nakamoto πέφτουν οι μάσκες και ξεκαθαρίζει το ενδιαφέρον του HRC να εντάξει τον Vale σε ένα καθεστώς, αντίστοιχο με αυτό του 2000, όταν ο Rossi έκανε το ντεμπούτο του στην μεγάλη κατηγορία και η ομάδα του ήταν επισήμως ξεχωριστή από το HRC, ο ίδιος όμως είχε την ίδια HondaNSR500…!

 

Ιδού λοιπόν οι τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στο μέλλον του Rossi, το οποίο αναμένεται να οριστικοποιηθεί είτε στην Laguna Seca, είτε στο GP της Τσεχίας, στο Brno… σε κάθε περίπτωση: Κυριακή κοντή γιορτή!!

 

Επόμενο άρθρο »

Checa: Χρειάζομαι βαθμούς, ΤΩΡΑ!

« Προηγούμενο άρθρο

Schwantz: Δεν αξίζει η Ducati στον Crutchlow!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα