• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: 1ος παρά τα προβλήματα πρόσφυσης!
Δεν καταφέραμε αυτό που ελπίζαμε λέει ο Stoner!
Νέα 28/07/2012 - 09:41

O Pedrosa εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τον νέο κινητήρα-πλαίσιο που είχε στην διάθεσή του και κατάφερε να κάνει έναν εκπληκτικό χρόνο στα δεύτερα ελεύθερα, 3/10 κάτω από το ρεκόρ πίστας! «Κάναμε καλή δουλειά… καταφέραμε έναν καλό χρόνο το πρωί και τον βελτιώσαμε το απόγευμα, αν και το επίπεδο της πρόσφυσης δεν ήταν καλό και είχαμε προβλήματα με το πίσω μέρος», σχολίασε ο Ισπανός της Honda, ο καλύτερος χρόνος του οποίου ήταν στα 1.21.088!

 

«Τα ελαστικά δούλεψαν καλύτερα το απόγευμα, αλλά ήταν δύσκολο να συνεχίσουμε σε σταθερό ρυθμό, εξαιτίας της έλλειψης πρόσφυσης. Εύχομαι να καταφέρουμε να δουλέψουμε στον ρυθμό μας αύριο (σ.σ. σήμερα) για να ετοιμαστούμε για τον αγώνα. Η νέα μοτοσυκλέτα δουλεύει καλά εδώ και θα συνεχίσω πάνω στο στήσιμο και αύριο!»

 

Από την άλλη, ο ομόσταυλός του Casey Stoner, ο οποίος είχε στην διάθεσή του τον νέο κινητήρα, αλλά όχι και το νέο πλαίσιο, έκανε καλύτερο χρόνο στα 1.21.457, παίρνοντας την 3η θέση και στα δυο ελεύθερα χτες το βράδυ. «Δεν ήταν μια εξαιρετική ημέρα για εμάς και δεν καταφέραμε αυτό που ελπίζαμε…», παραδέχτηκε ο Αυστραλός. «Δυσκολευτήκαμε σήμερα (σ.σ. χτες) με το μαλακό ελαστικό. Βελτιωθήκαμε το απόγευμα κάπως, αλλά η μοτοσυκλέτα ήταν “επιθετική” και δεν είχαμε καλή πρόσφυση. Έχουμε κάποια πράγματα να δοκιμάσουμε αύριο. Αν καταφέρουμε να πετύχουμε μικρές βελτιώσεις, θα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την μοτοσυκλέτα… αλλά για την ώρα, πρέπει να βελτιωθούμε για να δούμε αν θα είμαστε ανταγωνιστικοί ή όχι!»

 

Επόμενο άρθρο »

Ελπιδοφόρο ξεκίνημα για την Yamaha!

« Προηγούμενο άρθρο

ΗΠΑ ΕΔ2: Φοβερός χρόνος από τον Pedrosa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα