• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: Πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι!
Είμαστε κοντά σε Crutchlow - Dovi λέει ο Rossi!
Νέα 28/07/2012 - 11:38

O Nicky Hayden, ο οποίος και επίσημα πλέον είναι οδηγός της Ducati για έναν ακόμα χρόνο, περίμενε κάτι καλύτερο από την 7η θέση την πρώτη ημέρα στην Laguna. To πρωί ο Αμερικανός ήταν 9ος, για να καταφέρει να ρίξει τον χρόνο του μισό δευτερόλεπτο και να κερδίσει δυο θέσεις το απόγευμα… ωστόσο η διαφορά του από την κορυφή είναι ακόμα μεγάλη!

 

«Ήταν πιο δύσκολη ημέρα απ’ ότι περίμενα, ειδικά μετά τα εξαιρετικά νέα σήμερα το πρωί (σ.σ. χτες)», δήλωσε ο Nicky «Το πρωί δεν τα πήγα τόσο καλά και στην τελευταία έξοδο αντιμετωπίσαμε ένα μικρό πρόβλημα με τα φρένα. Το απόγευμα ήμασταν πιο γρήγοροι, αλλά για να είμαι ειλικρινής το σκληρό ελαστικό το νιώθεις πιο σκληρό και το μαλακό πιο μαλακό απ’ ότι πρέπει… πρέπει να διαλέξουμε ένα και να στήσουμε την μοτοσυκλέτα με αυτό! Στο Mugello ήμασταν αρκετά πιο κοντά στην κορυφή, έτσι το πάνω από ένα δευτερόλεπτο διαφοράς εδώ, είναι πολύ… Πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να μειώσουμε την διαφορά αύριο!»

 

Ο Rossi, ο οποίος ήταν 7ος το πρωί, έπεσε το απόγευμα στην 3η στροφή με μόλις 10 λεπτά να απομένουν για το τέλος. Ως εκ τούτου δεν κατάφερε να ρίξει τον χρόνο του με το μαλακό ελαστικό και έμεινε στην 9η θέση. Ο ίδιος δεν έπαθε τίποτα, ωστόσο ο αεραγωγός της μοτοσυκλέτας του καταστράφηκε.

 

«Έπεσα δέκα λεπτά πριν το τέλος των δεύτερων ελεύθερων και δεν κατάφερα να χρησιμοποιήσω το νέο μαλακό που μόλις φορέσαμε», τόνισε ο Ιταλός πολύ-Πρωταθλητής. «Το λάθος ήταν δικό μου, θεώρησα ότι είχα περισσότερη πρόσφυση και πίεσα πολύ από τον πρώτο γύρο, αλλά είχα το σκληρό μπροστά και μόλις μπήκα στην 3η στροφή λίγο ανοιχτά, ήταν ακόμα κάπως κρύο και έπεσα! Το σημαντικό είναι ότι είμαι καλά, αλλά χάσαμε την ευκαιρία, διότι μετά συνέχισα με το πίσω σκληρό και γλίστραγε πολύ για να βελτιώσω τον χρόνο μου. Θεωρώ ότι οι δυνατότητές μας για το δεύτερο γκρουπ αναβατών είναι πολύ καλές… δεν είμαστε πολύ μακριά από τον Crutchlow και τον Dovizioso (5η και 6η θέση)! Θα δούμε και αύριο (σ.σ. σήμερα) καθώς θα συνεχίσω με το στήσιμο που μου αρέσει περισσότερο και με το οποίο έπεσα, χωρίς να καταφέρω να δοκιμάσω το μαλακό ελαστικό».

 

Επόμενο άρθρο »

Δυνατό ξεκίνημα για Dovizioso!

« Προηγούμενο άρθρο

Ελπιδοφόρο ξεκίνημα για την Yamaha!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα