• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δυνατό ξεκίνημα για Dovizioso!
Η πρώτη εξάδα στόχος του Crutchlow!
Νέα 28/07/2012 - 16:37

O Andrea Dovizioso, ο οποίος κυνηγά το 4ο συνεχόμενο βάθρο του, "έγραψε" 1.22.021 την πρώτη ημέρα των ελεύθερων στην Laguna και βρέθηκε στην 5η θέση, όντας ο καλύτερος - μη εργοστασιακός - αναβάτης στην απαιτητική πίστα της Καλιφόρνια!

"Το ξεκίνημά μας ήταν θετικό, αλλά η διαφορά μας με τους μπροστά είναι αρκετά μεγάλη", σχολίασε ο Ιταλός της Tech 3! "Η δεύτερη διαδικασία ήταν λίγο παράξενη, διότι μετά την κόκκινη σημαία υπήρχε συνωστισμός στην πίστα και ήταν δύσκολο να κάνω ένα καθαρό γύρο. Θα μπορούσα ίσως να φτάσω τον χρόνο του Ben, αλλά όχι και των τριών πρώτων! Το απόγευμα είχα στόχο να πλησιάσω τον Ben και τα κατάφερα. Ήμουν 0.7 δευτ. πίσω από αυτόν το πρωί, αλλά μόλις 0.3 το απόγευμα, έτσι αυτό είναι ένα βήμα μπροστά!"

 

Ο Βρετανός της Tech 3 εμφανίστηκε ικανοποιημένος στις δηλώσεις του, όντας 0.063 δευτ. πίσω από τον ομόσταυλό του (το πρωί) και πίεσε δυνατά για να βελτιώσει τον χρόνο του το απόγευμα, ωστόσο έπεσε στην 10η στροφή! Όταν επέστρεψε στην πίστα, κατάφερε να ρίξει τον χρόνο του και να σταματήσει το χρονόμετρο στα 1.22.258, χρόνος που του χάρισε την 6η θέση στα συνδυαστικά αποτελέσματα.

 

"Σήμερα (σ.σ. χτες) τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα σχεδιάζαμε, λόγω της χαζής πτώσης μου το απόγευμα", παραδέχτηκε ο Crutchlow "Το λάθος ήταν δικό μου και πρέπει να κοιτάξουμε τα δεδομένα για να κατανοήσουμε πλήρως τι έγινε. Δεν νομίζω ότι έκανα κάτι το διαφορετικό στην συγκεκριμένη στροφή αλλά πρέπει να περιμένουμε να δούμε. Έχω ένα μικρό κόψιμο στο δεξί μου πόδι, αλλά ευτυχώς όχι κάτι το σοβαρό. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος, διότι κατάφερα να επιστρέψω και να βελτιώσω τον χρόνο μου... άλλωστε και στις δυο διαδικασίες ήμουν μέσα στους πρώτους 6, έτσι είμαστε αρκετά ανταγωνιστικοί. Θα καθίσουμε με τους μηχανικούς μου σήμερα και θα βρούμε τις λύσεις ώστε να είμαστε και πάλι μέσα στην πρώτη εξάδα για το Σ/Κ"

 

Επόμενο άρθρο »

Η πτώση και τα Bridgestone

« Προηγούμενο άρθρο

Hayden: Πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα