• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Όγδοη φορά στην πεντάδα φέτος!
«Κρίμα που έπεσε ο Spies, θα είχαμε μια ωραία μάχη!»
Νέα 31/07/2012 - 18:56

Ο Andrea Dovizioso ήταν χαρούμενος με την τέταρτη θέση του στο GP της Laguna Seca, αν και παραδέχτηκε στις δηλώσεις του ότι ήταν κρίμα που ο Spies έπεσε μπροστά του και άνοιξε ο δρόμος για την 4η θέση! Ο Ιταλός – όπως είχε δηλώσει και πριν τον αγώνα – ήταν δύσκολο να πάρει ακόμα ένα βάθρο και αγωνίστηκε στην 5η θέση, αφού κατάφερε να αφήσει πίσω του τον ομόσταυλό του, Cal Crutchlow!

 

«Θα ήταν ωραία να διατηρήσω το σερί των βάθρων για τέταρτο αγώνα στην σειρά, αλλά πρέπει να είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, διότι ήταν το καλύτερο δυνατό, δεδομένου του ρυθμού των πρώτων 3!», σχολίασε ο Dovi, ο οποίος σε 10 αγώνες, είναι η 8η φορά που καταφέρνει να πλασαριστεί στην πρώτη πεντάδα!

 

«Ο Ben κανε έναν φανταστικό αγώνα και μπράβο του, διότι δεν ήταν και στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση. Κρίμα που έπεσε, διότι προς το τέλος του αγώνα είμαι σίγουρος ότι θα είχαμε μια ωραία μάχη! Δεν ήταν εύκολο να μείνω κοντά του και πίεζα πάρα πολύ, αλλά μόλις ο Ellison έπεσε υπήρχε πολύ άμμος στην πίστα κι έχασα λίγο χρόνο… Το αποτέλεσμα ήταν θετικό αλλά πρέπει να πούμε ότι η διαφορά μας με τους πρώτους 3 είναι πολύ μεγάλη. Είμαστε αισιόδοξοι για το υπόλοιπο της σεζόν και έτοιμοι να πάμε στην Ινδιανάπολη και να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την απόδοσή μας!»

 

Επόμενο άρθρο »

Κόντρα Rossi – Suppo

« Προηγούμενο άρθρο

Laguna: Φωτογραφικό Αφιέρωμα 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα