• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κόντρα Rossi – Suppo
“Δεν μπορώ να τον βλέπω”, είπε ο Rossi
Νέα 31/07/2012 - 20:25

O Valentino Rossi μίλησε για το θέμα της μεταγραφής του μετά τον αγώνα στην Laguna Seca και ένα θέμα που έκανε αίσθηση είναι η αναφορά του στον υπεύθυνο μάρκετινγκ της Honda. 

Αλλά ας ξεκινήσουμε με ορισμένα που είπε στους Ιταλούς δημοσιογράφους, με τους οποίους αισθάνεται πιο άνετα μιλώντας στη μητρική του γλώσσα.

“Η προσφορά της Ducati είναι μικρότερη από την περσινή. Ευτυχώς τα λεφτά δεν είναι τόσο σημαντικά για μένα. Το να φτάσει η Ducati στις νίκες είναι μια άλλη υπόθεση. Αλλά κανείς στην ιστορία της κορυφαίας κατηγορίας δεν έχει κερδίσει με τρεις διαφορετικούς κατασκευαστές. Είναι ένας στόχος πιο ψηλός, αλλά και πιο δύσκολος.

Προς το παρόν δεν βελτιώσαμε κανένα από τα προβλήματα που είχαμε από την αρχή. Στην Ferrari για παράδειγμα είχαν προβλήματα στο ξεκίνημα της χρονιάς, αλλά ο Alonso πήρε ένα μεγάλο μέρος της ευθύνης και την ανέβασε όσο ψηλότερα γίνεται. Έτσι αυτοί έκαναν κάτι για να λύσουν τα προβλήματα, ενώ εμείς όχι”, σχολίασε και μετά αναφέρθηκε στην περίπτωση της Honda:

“Περίμενα μια προσφορά από αυτούς, που δεν έγινε. Αλλά εκεί είναι ο Livio Suppo, που δεν μπορώ να τον βλέπω και οι πόρτες είναι κλειστές”.

Από την πλευρά του ο Suppo αντέδρασε λέγοντας:

“Συγχαίρω τον Rossi, αλλά δεν έχω τη δύναμη που πιστεύει. Είμαι απλά ο διευθυντής μάρκετινγκ”. Και για να συμπληρώσει το ειρωνικό του σχόλιο – τώρα που έγινε γνωστό από την Honda ότι θα είναι υπεύθυνος για την επιστροφή του Ιαπωνικού εργοστασίου στο ράλλυ Dakar – είπε:

“Θα μου άρεσε ως ένδειξη σεβασμού – για να κλείσω τη συζήτηση με ένα αστείο – ίσως θα μπορούσα να προσφέρω στον Valentino Rossi μια Honda για το Dakar".

 

Αυτή η αντιπαράθεση των δύο, κρύβει πίσω της μια κόντρα που ίσως έχει να κάνει με σχόλια του Suppo για τον Rossi σε σχέση με τον Stoner, που είναι ο οδηγός που ο Suppo πήρε από την Ducati και τον πήγε στην Honda.

Τελειώνοντας τις ιδιαίτερες δηλώσεις του ο Rossi, αναφέρθηκε με πολύ καλά λόγια για τον Lorenzo:

“Ο Jorge ήταν πάντα πολύ σωστός απέναντι μου, σε αυτά τα δύσκολα χρόνια και έδειξε περισσότερο σεβασμό από όλους, για το οποίο μπορώ να τον συγχαρώ. Σε αυτόν τον κόσμο υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που τους αρέσει να δημιουργούν αντί προσδοκίες και μετά να απογοητεύονται από τη γεύση. Έτσι η έλξη προς τη Yamaha είναι πιο μπροστά”, σχολίασε σε σχέση με τη μη έλξη προς τη Honda.

 

Επόμενο άρθρο »

Laguna: Φωτογραφικό Αφιέρωμα 2

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Όγδοη φορά στην πεντάδα φέτος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα