• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner: Είμαι υπερήφανος…
… που είχα αντιπάλους σαν τον Lorenzo και τον Pedrosa!
Νέα 01/08/2012 - 11:26

Μετά την ανακοίνωσή του ότι θα αποσυρθεί στο τέλος της χρονιάς, ο Stoner δήλωσε ότι πολλά είναι αυτά που δεν θα του λείψουν από το MotoGP! Ωστόσο, ένα από αυτά δεν είναι η αντιπαλότητα που είχε με τους Jorge Lorenzo και Dani Pedrosa!

 

Οι τρεις τους ήταν μαζί στα 125 και 250cc, προτού ανεβούν στην μεγάλη κατηγορία, πρώτα οι PedrosaStoner το 2006 και στην συνέχεια ο Lorenzo το 2008. Οι τρεις τους έχουν τερματίσει στις πρώτες 4 θέσεις κάθε Πρωταθλήματος, από το 2008, ενώ είναι και οι μόνοι οδηγοί που έχουν κερδίσει αγώνα μέχρι στιγμής την φετινή χρονιά! «Είμαι πράγματι υπερήφανος που ανδρώθηκα σε όλες τις κατηγορίες με αυτούς τους δύο», εξομολογήθηκε ο Casey «Είχαμε πολλούς καλούς αγώνες σε όλα αυτά τα χρόνια και θεωρώ ότι η κόντρα μας, μας πήγε στο επόμενο επίπεδο!»

 

«Μερικές φορές κάποιοι άλλοι κατάφερναν να μπαίνουν ανάμεσά μας… να μας κερδίζουν. Αλλά στο τέλος είμαστε εμείς που παλεύουμε για τις πρώτες θέσεις, ωθώντας ο ένας τον άλλον να πάει λίγο παραπέρα…! Θα κοιτάω πίσω μου και θα είμαι υπερήφανος που ήμουν κομμάτι αυτής της κόντρας. Οι τρεις μας, ότι κι αν συνέβαινε, όποια ημέρα κι αν ήταν, ήμασταν εκεί μπροστά και παλεύαμε… Πάντως για φέτος, είναι εντυπωσιακό που ο Lorenzo τερματίζει πρώτος ή δεύτερος σε κάθε αγώνα και είμαι σίγουρος ότι – στο τέλος – θα είναι στις πρώτες θέσεις»

 

Ο αναβάτης της Yamaha, ο οποίος κρατά σταθερά την πρώτη θέση στην βαθμολογία και δείχνει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο φέτος, πιστεύει ότι η εμπειρία στα 125 και 250cc τους έχει βοηθήσει να κυριαρχήσουν! «Θεωρώ ότι είμαστε δυνατοί αναβάτες με ισχυρά κίνητρα!», σχολίασε ο Ισπανός «Στις μικρότερες κατηγορίες ήμασταν πολύ γρήγοροι και τεχνικοί κι έτσι με αυτές τις μοτοσυκλέτες, τις οποίες πρέπει να οδηγάς ομαλά και να είσαι ήπιος μαζί τους, είμαστε πιο δυνατοί! Βέβαια, έχουμε και πολύ ανταγωνιστικά σύνολα! Έτσι, ειδικά φέτος, είναι πολύ δύσκολο για οποιονδήποτε να μας νικά σε σταθερή βάση…»

 

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Όλα θα ξεκαθαρίσουν σε 2 εβδομάδες!

« Προηγούμενο άρθρο

Laguna: Φωτογραφικό Αφιέρωμα 3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα