• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Όλα θα ξεκαθαρίσουν σε 2 εβδομάδες!
«Πήγα στην Tech 3 γιατί προσδοκούσα μια θέση στην εργοστασιακή!»
Νέα 01/08/2012 - 13:26

Ο αναβάτης της Monster Yamaha Tech 3, Andrea Dovizioso, φοβάται ότι οι ελπίδες του για μια θέση στην εργοστασιακή ομάδα της Yamaha, εξανεμίζονται από την πιθανή επιστροφή του Vale στα παλιά του λημέρια…! Ο Ιταλός της Tech 3, ο οποίος έχει ήδη 4 βάθρα στο ενεργητικό του - περισσότερα από οποιονδήποτε άλλον αναβάτη της ομάδας στο παρελθόν - βρίσκεται στην τέταρτη θέση του Πρωταθλήματος, πίσω από τους “φανταστικούς 3”, Lorenzo PedrosaStoner!

 

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Lorenzo έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Yamaha ενώ ο ομόσταυλός του, Ben Spies, δήλωσε από μόνος του ότι θα φύγει από την ομάδα στο τέλος της σεζόν! Έτσι, η μια θέση στην εργοστασιακή ομάδα παραμένει κενή και περιμένει τον Dovi, αλλά μόνο στην περίπτωση που την αρνηθεί ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής…

 

«Αυτό είναι που περίμενα (να μετακινηθώ στην εργοστασιακή Yamaha), αλλά φαίνεται ότι ο Vale είναι πολύ κοντά», παραδέχτηκε ο ίδιος ο Dovi «Δεν ξέρω ακριβώς τι πρόκειται να γίνει, δεν έχει τελειώσει τίποτα οριστικά… πάντως αυτό είναι πραγματικά άσχημο για εμένα, διότι πήγα στην Yamaha με την προσδοκία ότι θα βρω μια θέση στην εργοστασιακή ομάδα. Κάναμε το καλύτερο δυνατό φέτος αλλά μάλλον δεν είναι αρκετό για να πάρουμε αυτήν την θέση, ωστόσο οι επόμενες δυο εβδομάδες θα μας πουν πολλά….», κατέληξε ο Andrea, οι επιλογές του οποίου – σε περίπτωση που ο Rossi πάει στην Yamaha – περιλαμβάνουν την Tech 3, την Ducati (παίρνοντας την θέση του Vale) ή τον Gresini!

 

Επόμενο άρθρο »

Συνεχίζει ανοδικά το motograndprix.gr

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner: Είμαι υπερήφανος…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα