• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Συνεχίζει ανοδικά το motograndprix.gr
683,406 σελίδες διαβάστηκαν τον Ιούλιο
Νέα 01/08/2012 - 14:55

Στο #1 της ενημέρωσης όσον αφορά τα μοτοσυκλετιστικά websites έχει εδραιωθεί εδώ και χρόνια το www.motograndprix.gr που με αφετηρία όλα όσα συμβαίνουν στο χώρο του MotoGP, αρθρογραφεί και σε όλους τους τομείς των 2 τροχών, εκτός από το χώρο του χώματος. 

 

Τον μήνα που πέρασε οι 77,787 μοναδικοί επισκέπτες (unique visitors) διάβασαν 683,406 σελίδες (page views) που σημαίνει ένα μέσο όρο 22,045 σελίδων ανά ημέρα. Ένα άλλο σημαντικό ποιοτικό στοιχείο είναι ότι κάθε επισκέπτης πέρασε αυτόν τον μήνα 13'42'' στις σελίδες του website, χρόνος αρκετός, που δείχνει ότι οι αναγνώστες μας ενδιαφέρονται να δουν και να μάθουν όλα αυτά τα νέα που ανεβαίνουν κάθε μέρα στις διάφορες κατηγορίες άρθρων ή φωτογραφικών αφιερωμάτων.

Δυστυχώς φέτος λόγω τηλεοπτικών δικαιωμάτων δεν μπορούμε να φιλοξενούμε όπως μέχρι πέρυσι και video με τα κυριότερα στιγμιότυπα των αγώνων, αλλά προσπαθούμε να βρούμε τον τρόπο να δουλέψει και αυτό το κομμάτι του site.

 

To facebook και η σελίδα ΜΟΤΟGRANDPRIX CLUB με 7,770 φίλους είναι ένας χώρος όπου όλοι οι φίλοι μπορούν να σχολιάσουν τα άρθρα και να πουν τη γνώμη τους για τα θέματα του MotoGP. To twitter είναι ένα ακόμη μέσο κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιείται για την γνωστοποίηση των άρθρων μέσα από το σχετικό λογαριασμό @MGPCLUB που ανήκει στο ΜΟΤΟGRANDPRIX CLUB.

 

Επόμενο άρθρο »

300 βάθρα για την Repsol - Honda

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Όλα θα ξεκαθαρίσουν σε 2 εβδομάδες!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα