• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Ducati ετοιμάζει τον αντι-Rossi!
Dovizioso ή Crutchlow;
Νέα 08/08/2012 - 13:18

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Valentino Rossi θα αγωνίζεται με νέα ομάδα του χρόνου, την εργοστασιακή της Yamaha με ομόσταυλό του τον Jorge Lorenzo και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση, την οποία περιμένουμε πριν τον αγώνα στην Ινδιανάπολη! Το δεδομένο αυτό φαίνεται ότι το έχουν αποδεχτεί τα ΜΜΕ ανά τον κόσμο, με το ενδιαφέρον να στρέφεται – πια – στις κινήσεις της Ducati για να βρει τον αντικαταστάτη του 9 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή!

 

Με τον Rossi να είναι πολύ κοντά στην Yamaha, το στοίχημα είναι να δούμε ποιος θα τον αντικαταστήσει στην εταιρεία του Borgo Panigale! Η Ducati – όπως πολλάκις έχουμε αναφέρει – πόνταρε τα ρέστα της στην ανανέωση του Ιταλού άσου, με αποκορύφωμα την δήλωση Guareschi, ότι «δεν έχουμε εναλλακτικό σχέδιο αν φύγει ο Vale!» Στην πραγματικότητα, η Ducati έχει μόνον δυο επιλογές καθώς δυο είναι οι αξιόλογοι αναβάτες που είναι ελεύθεροι: το δίδυμο της Tech 3! Ο Dovi έχει παραδεχτεί πολλές φορές, ότι ήρθε σε επαφή με τους ανθρώπους της Ducati, αλλά δεν δέχτηκε καμμιά οριστική πρόταση, καθώς όλοι περίμεναν την απόφαση του Rossi. Με τον Andrea, η Ducati θα έχει στην διάθεσή της έναν αναβάτη με τις αναμφισβήτητες ικανότητες να εξελίξει την Desmosedici. Ο ίδιος από την μεριά του, έχει δηλώσει ρητά ότι θέλει να είναι σε εργοστασιακή μοτοσυκλέτα του χρόνου. Βέβαια, αν κοιτάξουμε πίσω στο παρελθόν, ο Andrea δήλωνε ότι για να έχει κάποιος νίκες δεν πρέπει να οδηγά Ducati, ενώ τώρα – που όλα δείχνουν ότι Jorge και Rossi θα είναι στο ίδιο στρατόπεδο – τα γυρίζει και… «κοιτάζω με ενδιαφέρον την πρόταση της Ducati

 

Από την άλλη έχουμε τον Crutchlow… πριν μερικές εβδομάδες όλα έδειχναν ότι ο Βρετανός είχε στο τσεπάκι του μια θέση στο γκαράζ της Ducati και ο ίδιος έφτανε στο GPτου Mugello κρατώντας στα χέρια του το στυλό με το οποίο θα υπέγραφε το καινούργιο του συμβόλαιο! Ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι ακριβώς, καθώς αυτός που ανανέωσε ήταν ο Nicky Hayden, κλείνοντας την μια θέση της ομάδας και αφήνοντας την δεύτερη στα χέρια του Vale. Ο Cal έχει παραδεχτεί ότι η κατάσταση έχει γίνει πιο περίπλοκη, όμως οι πόρτες της Ducati δεν έχουν κλείσει οριστικά, μιας και αυτός – ή καλλίτερα το οδηγικό του στυλ – είναι ιδιαιτέρως ταιριαστό με την μοτοσυκλέτα από την Μπολόνια!

 

Dovizioso ή Crutchlow; Γράψτε μας την γνώμη σας στην σελίδα μας στο facebook!

 

Επόμενο άρθρο »

Η Zerozen Racing στο Misano

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Furusawa το κλειδί στην υπόθεση Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα